Meget kan blive afgjort i Premier League, når Liverpool søndag tager imod Manchester City. Hvem tror I kommer på måltavlen i guldkampen? Vi har tjekket oddsene...

Liverpool med Daniel Agger har vundet 9 kampe i træk i Premier League og indtager nu førstepladsen med 2 point ned til Chelsea på andenpladsen, mens Manchester City på 3. pladsen har 4 point op til førerholdet fra Beatles-byen. Mancester City har dog spillet 2 kampe færre end mesterskabsrivalerne.

Det er derfor et yderst vigtigt topbrag, som kan afgøre, hvem der løber med Premier League-trofæet i denne sæson. Manchester City er mesterskabsfavorit hos bookmakerne, men med en sejr på Anfield vil manager Brendan Rodgers sende det formstærke Liverpool-mandskab på guldkurs.

Med den utrolige angrebsduo Luis Suárez og Daniel Sturridge er Liverpool da også udset som favorit til at vinde søndagsbraget, men Manchester City kan fremvise stjerner som Sergio Agüero og Yaya Touré.

Søndag 13. april kl. 14:37

Liverpool Uafgjort Manchester City
2,40 3,60 2,95
Danske Spil
Ladbrokes
Unibet

Hvem kommer først på måltavlen?

Den uruguayanske bomber Luis Suárez har sat sig solidt på topscorer-tronen i Premier League med 29 fuldtræffere i 28 kampe. Klubkammeraten Daniel Sturridge kan også være stolt over at have ramt netmaskere 20 gange i denne sæson.

Hos Manchester City har den store Yaya Touré haft en fantastisk sæson med 18 PL-mål, mens Sergio Agüero står noteret for 15 sæsonmål, men den lille argentiner har nu også kun deltaget i 17 kampe grundet skader.

Men hvem åbner ballet og er der værdi i oddsene?

Udvalgte odds for Første Målscorer i kampen

Bedste odds Bookmaker
Luis Suárez 5,50
NordicBet
Sergio Aguero 6,50 Ladbrokes
Daniel Sturridge 6,50 NordicBet
Edin Dzeko 7,50
Bet365
Yaya Touré 9,00 Ladbrokes
Steven Gerrard 9,00 Unibet

Hold øje med ekspertanalyse til kampen.