Det er tid til status for eksperternes indsats i juli. Efter hver måned uddeler BetXpert præmier på hhv. 600, 500 og 400 kr. til de tre øverste på ekspertlisten over flest indtjente kroner, mens alle øvrige eksperter med et månedligt overskud på mindst 500 kr. modtager 200 kr. i præmie.

De bedste indtjenere i juli:


1. Kristian Mølhom, Golf: Præmieres med 600 kr.
2. Rasmus Nicolaisen, Tennis: 500 kr.
3. Alex Christensen, Trav: 400 kr.

Derudover får følgende eksperter en præmie på 200 kr.:

Thomas Foged Thomsen, Cykling.
Asger Hansen, Trav
Rasmus Nicolaisen, MLS
Rasmus Nicolaisen, Landskampe

Præsentation af de 3 øverste


Førstepladsen blev - igen-igen - snuppet af golfmand Kristian Mølholm, BetXperts mest stabile overskudsgiver der siden første præmieuddeling i december har været i top4 syv gange ud af otte! Hans 26 spilforslag i juli gav et overskud på 3.928 kr.

Nr. 2 blev tennis-ekspert Rasmus Nicolaisen, der dermed gik et skridt op ad stigen efter at være blevet treer i forrige måned. I juli præsenterede Rasmus 59 spilforslag og et overskud på 2.765 kr. I øvrigt fik Rasmus også pænt overskud på to andre fronter. Dels i sin anden ekspert-funktion, dvs på MLS-ligaen, dels for en række landskamp-analyser. Begge dele scorer han præmie for. Tre kasketter - men manden kan bære dem alle!

Nr. 3 blev travekspert Alex Christensen, der fik et overskud på 1.845 kr. ud af sine 25 staldtip.

Og så er der jo alle vores andre eksperter, dels dem som modtager mindre præmier, dels dem som i juli måned havde mindre held med indtjeningen, men som alligevel arbejdede hårdt for at servicere brugerne med oplysninger og spilforslag. BetXpert sætter stor pris på sit dygtige ekspertpanel, og vi håber også, at vores brugere værdsætter - ikke bare eksperternes kompetence, men også det store arbejde, de lægger i deres analyser.