Inden juli bliver alt for gammel, skal vi lige huske at fejre de dygtigste eksperter i den forgangne måned!

BetXpert uddeler præmier på hhv. 600, 500 og 400 kr. til de tre øverste på månedens liste over flest indtjente kroner, mens alle øvrige eksperter med et månedligt overskud på mindst 500 kr. modtager 200 kr. i præmie.

De bedste indtjenere i juni:


1. Kristian Mølhom, Golf: Præmieres med 600 kr.
2. Jakob Tøstesen, Dansk 1. division: 500 kr.
3. Rasmus Nicolaisen, Tennis: 400 kr.

Derudover får følgende eksperter en præmie på 200 kr.:

Nicolai Kristensen, Dansk 2. division og Trav.
Klaus Fuglgaard, Tennis
Kenneth Nielsen, Norge
Asger Hansen, Trav

Præsentation af de 3 øverste


Førstepladsen blev snuppet af golfmand Kristian Mølholm, BetXperts mest stabile overskudsgiver der siden første præmieuddeling i december har været i top4 seks gange ud af syv! Hans 33 spilforslag i juni gav et overskud på 2.821 kr. I øvrigt har Kristian lige nu en række tip ude til denne torsdag - de kan ses hér: http://www.betxpert.com/ekspert/golf/

Nr. 2 blev Jakob Tøstesen, der fik en god sæsonafslutning i den næstbedste danske fodboldrække med et overskud på 1.504 kr. på sine 16 spilforslag.

Nr. 3 blev BetXperts nye tennis-ekspert Rasmus Nicolaisen, der skal supplere Claus Albjerg og Klaus Fuglgaard med især sit fine blik for kvinderne, dvs WTA-tip (herre-tennis og doubler holder han dog også øje med). Rasmus lagde flot ud i sin første måned som ekspert med 24 spilforslag og et overskud på 1.153 kr.

Og så er der jo alle vores andre eksperter, dels dem som modtager mindre præmier, dels dem som i juni måned havde mindre held med indtjeningen, men som alligevel arbejdede hårdt for at servicere brugerne med oplysninger og spilforslag. BetXpert sætter stor pris på sit dygtige ekspertpanel, og vi håber også, at vores brugere værdsætter - ikke bare eksperternes kompetence, men også det store arbejde, de lægger i deres analyser.