Inden vi kommer for langt ind i marts, skal vi lige sige farvel til februar med manér. For tredje måned i træk uddeler BetXpert præmier, sponsoreret af Betandwin, til en række dygtige eksperter: De fem øverste på indtjeningslisten i februar samt fem eksperter, der har ydet en ekstraordinær indsats. Læs hér om hvem, hvad og hvorfor...

Præmier til de bedste indtjenere (eller ”Nicolais fornemmelse for sne”)

1. Nicolai Kristensen: 600 kr.
2. Henrik Posborg: 500 kr.
3. Kristian Mølholm: 400 kr.
4. Peter Seeberg: 300 kr.
5. Ole Kusk: 200 kr.

Det er ikke for ingenting, at vintersportsekspert Nicolai Kristensen har tilnavnet Kong Vinter. Manden med den fremragende indsigt i stort set alt der involverer sne eller is, havde en fremragende februar måned med et nettooverskud på 6.054 kr! Simpelthen suverænt – en konge værdig... Især excellerede Nicolai ved VM i nordiske skisportsgrene i Oberstdorf.

Nummer 2 på indtjeningslisten blev Henrik Posborg fra Serie B (italiensk andendivision). Blandt andet via de fremragende dage, d. 20. og d. 21. februar, hvor han ramte henholdsvis odds 3,19 og 5,5... Det var noget, der gav genlyd – især fordi sidstnævnte tip (asian handicap-udsejr i Perugia-Salernitana) var blevet udvalgt som Dagens Fidus.

På tredjepladsen kom BetXperts mest konstante ekspert, golfmanden Kristian Mølholm, der har placeret sig i top3 i 3 måneder i træk. Kristian hentede et overskud på 1.254 kr i februar.

På fjerdepladsen havnede Peter Seeberg med 1.186 kr i overskud for sine uhyre velskrevne tip fra svensk ishockey. Seeberg var egentlig ekspert på NHL, indtil lock-outen, men har taget den svenske udfordring op uden problemer.

Rosinen i indtjeningslistens præmie-pølseende blev Ole Kusk: Håndboldeksperten har nemlig også så meget forstand på Champions League-fodbold, at han med blot én runde og 3 tip kunne score en flot gevinst. Real Madris sejr over Juventus og især Portos pointdeling mod Inter gav i alt et overskud på 1.080.

Ekstraordinære indsatser

Ved siden af indtjeningspræmierne uddeler vi 5 x 200 kr. for ekstraordinære indsatser i februar. Modtagerne er:

Steffen Nielsen
Per Marxen
Kim Pors
Poul V. Nielsen
Martin Andersen

Steffen Nielsen får sin præmie for en flot indsats i Premier League i Skotland. Han leverer grundige og dygtige analyser – og var i øvrigt med en sjetteplads uhyre tæt på en præmie via indtjeningslisten.

Per Marxen er BetXperts Herkules. Ved siden af en imponerende total-dækning af den tyske Bundesliga – hvor analyserne ALTID er en udsøgt fornøjelse at læse – er Per Sprechstalmeister og tovholder på vores UEFA-cup-team.

Kim Pors præmieres for en flot indsats på mange fronter. Han er ekspert på den hollandske Æresdivision, skriver også UEFA-cup-analyser – og så markederede han sig i februar også som kompetent analysator af landsholdsfodbold. Endelig er han en flittig og hjælpsom bruger af BetXperts forum.

Poul V. Nielsen er ekspert i dansk ishockey, dvs Oddset Ligaen. Herfra skrev han i februar som sædvanligt en række gode analyser. Men dertil kom, at han dækkede OL-kvalifikationskampene d. 10.-13. februar. Ikke færre end 18 tip kom der fra Poul i den anledning.

Den sidste, men ikke den mindste, præmietager er Martin Andersen. Uge efter uge leverer han en lang række virkelig gennemarbejdede analyser af League 2 (engelsk fjerdedivision). Imponerende indsigt og imponerende flid.

Som sædvanlig kan vi kun beklage, at vi ikke har flere end 10 præmier til uddeling. BetXpert sætter stor pris på sit dygtige ekspertpanel, og vi håber også, at vores brugere værdsætter - ikke bare eksperternes kompetence, men også det store arbejde, de lægger i deres analyser.