Det er tid til status for eksperternes indsats i september. Efter hver måned uddeler BetXpert præmier på hhv. 600, 500 og 400 kr. til de tre øverste på ekspertlisten over flest indtjente kroner, mens alle øvrige eksperter med et månedligt overskud på mindst 500 kr. modtager 200 kr. i præmie.

De bedste indtjenere i september:


1. Kristian Mølholm, Golf: Præmieres med 600 kr.
2. Jeff Beekhuis, Nationalligaen, Schweiz: 500 kr.
3. Mike Larsen, MLS: 400 kr.

Derudover får følgende eksperter en præmie på 200 kr.:

Klaus Fuglgaard, Tennis.
Martin P. Andersen, Engelsk League 2.
Nicolai Kristensen, Trav.
Alex Christensen, Trav
Peter Seeberg, Elitserien.
Seref Dogan, Tyrkiet.
Rasmus Nicolaisen, Tennis.
Steffen Nielsen, Skotland.
Rasmus Nicolaisen, Conference League.
Henrik Posborg, Serie B.

Præsentation af de 3 øverste


Førstepræmien blev snuppet af golfekspert Kristian Mølholm. Efter en august måned, hvor BetXperts ellers mest stabile overskudsgiver helt usædvanligt fik underskud, er Kristian tilbage på sin vante førsteplads. Hans 27 tip gav et overskud på 4.683 kr. En tilbagebetaling på 151%.
Kristians tip kan findes hér: http://www.betxpert.com/ekspert/golf/

Nr. 2 blev Schweiz-ekspert Jeff Beekhuis - i sin kun anden måned som BetXpert-ekspert. 22 tip gav et overskud på 2.531 kr og lover godt for fremtiden.
Jeffs tip findes på denne side: http://www.betxpert.com/ekspert/swi/

Nr 3 blev MLS-ekspert Mike Larsen. Alsidige Mike fik førstepladsen i august for sin Premier League-indsats, men denne gang er det altså den amerikanske kasket, der dominerer. Hans 13 tip gav et overskud på 2.119 kr.
Mikes MLS-tip: http://www.betxpert.com/ekspert/mls/

Solid måned for BetXpert


Og så er der jo alle vores andre eksperter, dels dem som modtager mindre præmier, dels dem som i september måned havde mindre held med indtjeningen, men som alligevel arbejdede hårdt for at servicere brugerne med oplysninger og spilforslag. BetXpert sætter stor pris på sit dygtige ekspertpanel, og vi håber også, at vores brugere værdsætter - ikke bare eksperternes kompetence, men også det store arbejde, de lægger i deres analyser.

Samlet fik BetXperts ekspertpanel en tilbagebetaling på 110% i september.