Vi er trådt ind i det nye år, men har stadig et hængeparti fra det gamle. Det er tid til status og præmieuddeling for eksperternes indsats i december - julemåneden der passende nok blev præget af vintersportseksperten Nicolai Kristensen, også kaldet Julemanden.

De bedste indtjenere i december:


1. Nicolai Kristensen, Vintersport: Præmieres med 600 kr.
2. Rasmus Nicolaisen, Conference League: 500 kr.
3. Ole Kusk, Håndbold: 400 kr.

Derudover får følgende eksperter en præmie på 200 kr., fordi deres tip i december genererede et overskud på 500 kr eller mere:

Poul V. Nielsen, Oddset Liga
Martin P. Andersen, Eng Lge 2
Jeppe Hansen, NBA
Peter Seeberg, NHL
Peter Corneliussen, Snooker
Peter Carlsen, Golf
Alex Christensen, Trav
Rasmus B. Olesen, Vintersport
Rasmus Nicolaisen, Cup

Præsentation af de 3 øverste


Førstepræmien blev vundet af vintersportsekspert Nicolai Kristensen (også kaldet Kong Vinter eller Julemanden). I løbet af december lavede han 35 spilforslag der gav et flot overskud på 6.126 kr.
Nicolais tip findes på denne side: http://www.betxpert.com/ekspert/vinter/

Nr 2 blev Conference League-ekspert Rasmus Nicolaisen. Ekstremt alsidige Rasmus excellerer på mange fronter, han er således også ekspert i tennis og i MLS, men i december blev det hans viden om den femtebedste engelske fodboldrække, der gav størst overskud. Hans 21 tip gav en nettogevinst på 2.775 kr.
Rasmus´ Conference-tip: http://www.betxpert.com/ekspert/engconf/

På tredjepladsen havnede håndboldeksperten Ole Kusk, der fik et overskud på 2.334 kr for sin dækning af Håndbold-VM for kvinder (12 tip).
Oles håndboldtip findes hér: http://www.betxpert.com/ekspert/hb/

Solid måned for BetXpert


Og så er der jo alle vores andre eksperter, fx de som i december måned havde mindre held med indtjeningen, men som alligevel arbejdede hårdt for at servicere brugerne med oplysninger og spilforslag. BetXpert sætter stor pris på sit dygtige ekspertpanel, og vi håber også, at vores brugere værdsætter - ikke bare eksperternes kompetence, men også det store arbejde, de lægger i deres analyser.

Samlet fik BetXperts ekspertpanel i december en tilbagebetaling på 108%.