På sådan en råkold januardag er det rart at kunne dele nogle varmende præmier ud – og vi skal jo have belønnet både ugens OddsXpert og ugens forumkonkurrence-vinder.

I vores OddsXpert-ugekonkurrence lå ”dyrnissen” i spidsen med 8,95 point, men i søndagens runde snublede han sammen med Valencia, der kun fik uafgjort i Osasuna. Dermed blev dyrnissen på målstregen af uge 2 overhalet af 4 andre deltagere.

Ugens OddsXpert blev dermed ”Weller” – takket være Cagliaris diminutive angriber Zola, der i næstsidste minut af hjemmekampen mod Juventus trodsede tyngdekraft og modstandere, steg til vejrs og pandede bolden i nettet bag en chokeret Buffon. Kryds-oddset på 3,3 øgede Wellers pointsum til 9,65, tilstrækkeligt til at vinde uge 2 foran ”jny”.

Som ugens OddsXpert får Weller 500 kroner indsat på en konto hos Sportingbet. Hver søndag kåres endnu en ugevinder, og når måneden er omme uddeles præmier til de 3 bedste - på henholdsvis 1500, 1000 og 500 kroner. I alt er 5000 kroner på højkant hver måned.

Med den flotte indsats i uge 2 lagde Weller sig også i spidsen af månedskonkurrencen, hvor han med 11,78 point fører foran ”psykoanalyse”.

Gå ind på http://www.betxpert.com/oddsxpert/ og afgiv dit tip. Det handler om dygtighed - og om mod...

Konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

I alt er 477 deltagere er nu med i OddsXpert.


Forum-konkurrence

I vores ugentlige forum-konkurrence har vi udtrukket vinderen for uge 2: Siv.

Siv vinder 200 DKK indsat på sin spillekonto hos vores forum-sponsor Betandwin, som hver uge stiller dette beløb på højkant til lodtrækning blandt alle forumbrugere med konstruktive indlæg i mindst 3 tråde i forum i løbet af ugen.

Vi ønsker tillykke til Siv - som vil blive kontaktet direkte af os vedr. præmiens udbetaling.

Der uddeles en præmie hver uge, og ved udgangen af hver måned uddeler vi og Betandwin endvidere 5 x 300 DKK til de 5 forum-brugere som i løbet af måneden har bidraget med konstruktive indlæg i flest debat-tråde i BetXpert.com forum. Ved lighed mellem flere brugere vil det være det totale antal indlæg i løbet af måneden der bestemmer fordelingen af indlæg. Månedsresultatet offentliggøres i forum den første hverdag i måneden.