Giv ikke op - selv når det ser håbløst ud. Det må være moralen for sidste uges OddsXpert-konkurrence.

"Kellogs" lagde ud med at misse sit tip både mandag og tirsdag - hvorefter han med minus 2 enheder var langt fra konkurrence-tabellens top. Men han blev ved; uden at gå i panik. Og det betalte sig.

Han ramte plet hver eneste dag resten af ugen - og selv om der ikke var tale om overvældende høje odds, var de fem fuldtræffere nok til at sikre ham førstepladsen i sidste ende. Ugen blev lukket ned med odds 3,2 for søndagens hjemmesejr til Deportivo over Villarreal, og dermed kom "Kellogs" op på 7,33 point - et mulehår (0,08) foran "mortenj22" der missede sit søndagstip.

"mortenj22" kan dog trøste sig med andenpræmien på 300 kr. De 330 øvrige deltagere i uge 6 må prøve igen i denne uge.

Præmievindere, uge 6

Nr 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): Kellogs, 7,33 point

Nr 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): mortenj22, 7,25 point

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.