Du er efter syv lange timer med solid poker havnet på finalebordet i en stor poker turnering. Førstepræmien er smukke 175.000$, som ville lune på enhver mands konto. Adrenalinen suser gennem årerne på dig, nu da du endelig efter flere års forgæves forsøg, har muligheden for et stort resultat. Du føler, du er helt på højde med de andre spillere ved finalebordet, og hvis du spiller op til dit bedste, så er det kun et badbeat, der kan fravriste dig en stor økonomisk indsprøjtning til din bankroll.

Dette scenarie er vel noget de fleste pokerspillere drømmer om. Alle har set de spændende WPT finaleborde i fjernsynet og for manges vedkommende er det denne berømmelse og de mange penge, der lokker, og har fået folk til at prøve kræfter med pokeren.
Men de få hænder, man får at se i disse godt producerede programmer, er jo kun en lille brøkdel af, ,hvad det hele handler om. I bund og grund er det en lang tålmodighedsprøve, krydret med finurlige og komplekse manøvrer og tilsat en god portion held, som man skal igennem inden man når til finalebordet.

De kommende måneder
Jeg har ikke en decideret formel for, hvordan man ofte kommer langt i turneringer. Og hvis jeg havde, så ville den nok ikke stå her. Til trods for dette vil jeg gennem de næste par måneder dele mine erfaringer fra turnerings situationer.
Jeg vil starte helt fra bunden af og føre jer gennem situationer, som kommer til at opstå i alle turneringer. De første lektioner vil nok syntes meget simple for mange spillere, men det kan være godt lige at gå igennem f.ex hvilke kort, der er værd at spille i hvilke positioner.
Jeg vil prøve at gå igennem turnerings strategi fra de tidlige stadier af en turnering, hvor det smarteste nok er at vente på de rigtige muligheder til de senere stadier, hvor 22 kan virke som en monsterhånd.


Jeg vil prøve at lære jer, hvordan man kan akkumulere chips både tidligt i en turnering og senere, når antes bliver en del af spillet. Jeg vil lægge stor vægt på det, der hedder Magriels´s M eller bare M. Det er et begreb jeg bruger rigtigt meget når jeg spiller, men mere om det på et senere tidspunkt.
Artiklerne kommer ca. en gang om ugen og som nævnt vil de tage udgangspunkt i mine egen erfaringer. Jeg vil bestemt ikke tilegne mig titlen af orakel på nogen måde. Poker kan spilles på mange måder og alle har en mening om alle hænder. Jeg vil bare prøve at komme med mine ideer og give eksempler på hvordan jeg vil agere i visse situationer.
Mit turneringsspil er forbedret betragteligt det sidste halvanden års tid og det er derfor jeg føler at jeg kan bidrage med noget på dette område.
Jeg håber i vil tage godt imod dette initiativ og jeg forventer, der kommer en masse feedback og spørgsmål til artiklerne.