Den danske poker-stjerne Gus Hansen huserer derinde, og nu får alle spillere hos PokerChamps - nye som gamle - op til 500 gode grunde for at tage kampen op mod ham og få lejlighed til at spille mod en af de største danske poker-spillere.

Frem til den 27. maj 2005 tilbyder PokerChamps en 100% deposit bonus som betyder at du kan score en bonus svarende til dit indskud på din PokerChamps-konto - helt op til uhørte $500, svarende til lidt under 3.000 danske kroner!

For at få fingre i bonusen, har PokerChamps dog sat nogle helt specifikke retningslinier som skal følges. Beskrivelsen af betingelser og retningslinier kan findes på PokerChamps hjemmeside.

Vigtigste betingelse er at bonusen ikke vil være tilgængelig før man har spillet så mange hænder (via real money spil eller i turneringer) at ens oprindelige indskud er sat i spil. Først når dette er nået, vil den optjente bonus blive frigivet.

Men er man behændig og hurtig nok, kan man benytte sig af bonus-tilbuddet igen, og på denne måde få flere bonuser udbetalt (op til i alt $500).

Man kan hele tiden følge med i hvor meget af sin bonus man har gjort sig fortjent til, og på denne måde holde øje med hvor meget man mangler at spille for før bonusen frigives.

Men som sagt - er man på jagt efter denne uhørt høje bonus, råder vi til at man nøje gennemlæser betingelserne på PokerChamps hjemmeside, og følger anvisningerne, så man ikke laver en dum fodfejl og dermed misser bonusen.

Oveni denne eksklusive bonus, minder vi om at PokerChamps opererer med et fordelagtigt rake-back system, som betyder at man får en andel af de penge man spiller tilbage igen.

Jo mere man spiller hos PokerChamps, des større andel får man tilbage af de penge man har spillet for. Et rigtig godt incitament til at vælge PokerChamps for både store og små poker-spillere!

Læs vores anmeldelse af PokerChamps på http://www.betxpert.com/poker/details.asp?id=11