Den nye pokerserie arrangeret af BetXpert og Bet24 Poker ruller videre i aften kl. 20. Hop ombord og vær med i kampen om følgende:

6.000 kr. ekstra i præmiepuljen, en leaderboard-konkurrence og som rosinen i pølsenden et rejsegavekort på 12.000 kr. som hovedpræmie.

Mandagens turnering er den 3. af 8 kvalifikationsturneringer med sæder til det attraktive finalebord samt sidepræmier på højkant.

Egentlig skulle turnering nr 3 have været afviklet i torsdags, men den blev aflyst pga et systemnedbrud der lagde turneringen ned efter få hænder var spillet.

Nyt: Finalebord kun for kvalificerede
Det er værd at bemærke, at modsat i den "jule-runde" vi afviklede i december, vil man i denne "nytårs-runde" ikke kunne købe sig til en plads ved finalebordet. Det er således kun ved at kvalificere sig fra én af de indledende turneringer, at man kan få plads i finalen, hvor hovedpræmien er et rejsegavekort til en værdi af 12.000 kr.

Nyt: Leaderboard konkurrence - 6.000 kr. i præmier
Nyt i forhold til "jule-runden" er også at vi i "nytårs-runden" indfører en leaderboard konkurrence, hvor vi uddeler præmier for i alt 6.000 kr. Leaderboard konkurrencen er således en chance for at score sig nogle kontante præmier undervejs, så for alle dem hvor finalepladsen glipper, er der stadig en hel del at kæmpe for.

Følg med i seriens Leaderboard her: http://www.betxpert.com/poker/bet24_tour.asp

Efter de første to kvalifikationsturneringer, har "fraxyz3" og "lealine" lagt sig i spidsen med hver 15 point. I alt 20 personer har noteret sig for point. 

Bounty på Mike Larsen
Og for at runde præmie-regnen af, så fortsætter vi i disse kval-turneringer med at sætte en bounty på vores poker-mand, Mike Larsen, der spiller på Bet24 Poker under aliaset "GoFish4Good". Den spiller der slår Mike ud af turneringen, vinder et 250 kr. freebet hos Bet24.

Bounty-vinder i kvalifikationsturnering nr 1:: "_allanBly_"
Bounty-vinder i kvalifikationsturnering nr 2: "skovtrold1"

Buy-in
Deltagelse i en kvalifikationsturnering koster 5,5 dollars. Der kæmpes om gratis billetter til finalen - en gratis billet per 10 deltagere.

Bet24 Poker
Pokerturneringerne foregår hos Bet24 Poker. Læs om Bet24 Poker på denne side.

Turnerings-plan
8 indledende kvalifikationsturneringer (alle afvikles kl. 20:00):
1. kval: Torsdag 7. januar (KODEORD: villarreal)
2. kval: Mandag 11. januar (KODEORD: palermo)
3. kval: Torsdag 14. januar (KODEORD: lazio): AFLYST
3. kval: Mandag 18. januar (KODEORD: arsenal)
4. kval: Torsdag 21. januar
5. kval: Mandag 25. januar
7. kval: Torsdag 28. januar
7. kval: Mandag 1. februar
8. kval: ?

Finale: onsdag d. 3. februar 2010


Find turneringen
Hver kvalifikationsturnering hedder BetXpert Qualifier (finalen hedder BetXpert Finale).

Den findes hos Bet24 Poker under "Scheduled Tournament" hvor man finder frem til den ved at kigge på buy-in-størrelsen, navnet eller dato og tidspunkt.

Starttidspunkt: Kl. 20.

For at mindske risikoen for at folk udefra - ikke-brugere af BetXpert - deltager i pokerturneringerne, er der et kodeord.

Kodeordet findes i denne artikel - og på denne side forud for hver kvalifikationsturnering: http://betxpert.com/poker/bet24_tour.asp hvor du også kan læse meget mere om præmier, leaderboard konkurrencen, mv.