Betway.com introducerer nu online DM turnering for pokerklubber!

Betway.com introducerer i dag et nyt poker DM. Det er et DM for alle de danske klubber der findes rundt om i landet. Faktisk er der kommet flere og flere af slagsen og vi mener det er på tide at der laves noget specielt for dem.

Turneringen er bygget simpelt op og foregår online på Betway.com. Der er seks indledende runder for de ti bedst placerede spillere går videre til en online finale. Her spilles der om præmier både til klubben og til den vindende spiller. Klubberne kan vinde op til 25.000 kroner og spillerne kan vinde en tur til Las Vegas, hvor de skal spille med i Verdensmesterskabet (WSOP).


Flere detaljer om turneringen:

https://www.betway.com/sportsbook?action=QuickLink&section=home&static_url=Poker/Promotions/DA/championship.html


Er i en pokerklub, stor som lille kan i deltage i online DM for pokerklubber! Giv jeres medlemmer en storartet chance for at vinde lækre personlige præmier, samt at bidrage med 25.000 til klubkassen!

Faktisk kan du som individuel spiller sikre dig en tur til enestående LAS VEGAS med alt betalt! Oven i det skal du spille med i WORLD SERIES OF POKER!.

Din klub bliver også belønnet! 25.000 kroner til turneringer, kaffe eller hvad i nu står og mangler penge til! Det kan ikke blive meget bedre og der er masser af andre fantastiske præmier!

Er i interesseret så skriv eventuelt en mail til [email protected] og så sender vi mere info til jer..

Vi ses ved bordene