Weekendens fodboldbrag byder bl.a. på pokalfinale i Italien og Frankrig, samt rivalopgør i Milano (AC Milan-Inter) og i København (FCK-Brøndby)…

Der er fransk pokalfinale mellem Rennes og Guingamp. De to hold ligger side om side i ligaen på henholdsvis 15. og 16. pladsen, og er faktisk på papiret stadig involverede i nedrykningskampen. En pokaltriumf kan for begge parter derfor redde en skuffende sæson.

Det er en gentagelse af finalen fra 2009, hvor Guingamp dengang spillede i rækken under, men alligevel trak sig sejrrigt ud af opgøret. Rennes er derfor på jagt efter revanche.

Coupe de France: Rennes-Guingamp

Rennes Uafgjort Guingamp
2,40 3,10 3,15
Bet365
Bet365
NordicBet

Også i det italienske skal sæsonens pokalvinder findes, hvor finalen står mellem Fiorentina og Napoli. Sidstnævnte er næsten sikre på tredjepladsen i ligaen mens Fiorentina i øjeblikket indtager 4. pladsen, otte point efter Napoli, men fire foran Inter.

Napoli vandt pokalturneringen i 2012 og har mulighed for at gentage bedriften i Benitez’ debutsæson. For Fiorentinas vedkommende skal vi tilbage til 2001 for at finde sidste trofæ. Her slog man Parma over to kampe i pokalfinalen.

Coppa Italia: Fiorentina-Napoli

Fiorentina Uafgjort Napoli
3,25 3,35 2,26
Bet365
Bet365
Betsafe

Søndag er der godt nok ikke sølvtøj på spil, men alligevel masser at spille om når der er derby på San Siro i Milano. AC Milan (nr. 10) fik bremset en stime på fire sejre i træk da man tabte ude til Roma. Inter (nr. 5) er ubesejrede i de seks seneste kampe, men har dog kun vundet to, og der skal point på bordet, hvis man vil indhente Fiorentina på fjerdepladsen.

Serie A: AC Milan-Inter

AC Milan Uafgjort Inter
2,45 3,50 2,88
Betsafe
Bet365
Ladbrokes

Også herhjemme er der lagt op til spænding og intensitet når FC København tager imod Brøndby i Parken i Danmarks største arvefjendeopgør. Løverne er favoritter, men de to hold ligger a-point og det er dermed en direkte duel om tredjepladsen der udspiller sig.

Superliga: FCK-Brøndby

FC København Uafgjort Brøndby
2,15 3,50 3,75
Betsafe
Bet365
Bet365