Der var ikke den store slinger i valsen hos vinderen af OddsXpert-konkurrencen i uge 3. "bofs2001" undlod at tippe mandag, men gik derefter i gang med en imponerende serie, der gav ham 6 rigtige ud af 6 tip (ugen blev sluttet af med odds 1,75 for Villarreals hjemmesejr over Osasuna) og en samlet score på 11,15 point, 1,5 foran nr 2.

For sejren i OddsXpert får "bofs2001" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpelt. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen i januar

Ved siden af ugekonkurrencen indeholder OddsXpert en månedskonkurrence. Her er der 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

I månedskonkurrencen er "bofs2001" langt fra at blande sig i topkampen; han ligger blot som nr 51 med 3,85 point. "Søren" indtager lige som i sidste uge en suveræn førsteplads, nu med 23,05 point, hele 10,15 foran "mesinge". På tredjepladsen ligger "PeM0" med 10,64. Der resterer dog stadig otte dage af januar, og meget kan endnu ske. "Søren" bliver svær at nå, men helt umuligt er det ikke, og der er under alle omstændigheder hård kamp om de to øvrige præmiegivende pladser...

OddsXpert-konkurrencen er som nævnt gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Det handler om dygtighed - og om mod...