Med 7 rigtige ud af 7 tip og en samlet score på 12,75 point (2,35 foran nr. 2) var vinderen af OddsXpert-konkurrencen i uge 8 både fejlfri og suveræn: "michaelweis" startede sidste mandag med odds 4,33 for Vitoria Setubals overraskende udesejr over Leiria (Portugal), cruisede derefter ugen igennem med fuldtræffer efter fuldtræffer og sluttede af søndag med 1,57 for Manchester Uniteds pokalsejr over Wigan.

For sejren i OddsXpert får "michaelweis" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpelt. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen i februar

Ved siden af ugekonkurrencen indeholder OddsXpert en månedskonkurrence. Her er der 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

I månedskonkurrencen ligger "michaelweis" også pænt placeret, på en sjetteplads med 14,08 point og bestemt ikke uden chancer for endnu en præmie. Nr 1 er "@nderz" med 20,75 - mens sidste uges nr 1 "Gakman" er røget ned på andenpladsen med 17,83. Nr. 3 er "sbb" med 15,00. Der resterer kun to dage af måneden, men der kan stadig ske paladsrevolutioner...

OddsXpert-konkurrencen er som nævnt gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Det handler om dygtighed - og om mod...