Så ruller Champions League-bolden endelig igen, og vi er klar til at tage hul på det afgørende slutspil. I kan her få spilforslag til de spændende opgør i ottendedelsfinalerne leveret af tipredaktør Frank Pilantra

Vi har fået skåret Champions League-feltet ned til 16 hold, der nu kaster sig ud i ottendedelsfinalerne.

PSG-fansene på Parc des Princes måtte vente længe, men så slog Kylian Mbappé til med et pragtmål dybt inde i overtiden og dermed blev Real Madrid sendt hjem med et 0-1 nederlag.

Imens holdt Manchester City målfest mod sagesløse Sporting Lissabon og da røgen havde lagt sig efter de 90 minutter stod der 5-0 på måltavlen.

Vi kan se frem til flere flotte scoringer og intensitet i onsdagens Champions League-brag.  

Liverpool kan udnytte rutinen mod Inter

Liverpool tog Premier League med storm, da Jürgen Klopp skruede op for tempoet med heavy metal-fodbold. En del af grundstammen har nu rundet de 30 år og løftet både Champions League og Premier League-trofæet.

Men de skal op mod et stærkt Inter-mandskab, der har formået at vælte Juventus af den italienske fodboldtrone, og vi kan få et brag i ottendedelsfinalen her.

Kan Inter vinde slaget på midtbanen og blive spilstyrende? Den centrale midtbane kan blive den afgørende slagmark i dette opgør, og her har Inter-træner, Simone Inzaghi, profiler som Marcelo Brozović, Ivan Perišić og Hakan Çalhanoğlu til at tage kampen op mod Liverpool-stjernerne.

Inter - Liverpool: X (1. halvleg) - Odds 2,30 hos Bet365*

Liverpool er favoritter i opgøret, men vi kan få en tæt kamp på Giuseppe Meazza, hvor Inter vil holde fokus på at bremse Liverpool-stjernerne og tålmodigt kæmpe for at få overtaget i opgøret. Liverpool har Salah, Mané og Jota, men de kommer næppe stormende fra start, så første halvleg kan blive taktisk med fokus på organisationen. 
Se MatchCenter her.


Alternativt spil: Inter går videre til odds 4,00 hos Nordicbet*
Liverpool virker overvurderede i dette match-up, og de italienske mestre kan overraske og skabe et par tætte kampe. Vi henter odds 4 for, at  Inter eliminerer Jürgen Klopps mandskab hos Nordicbet* og Bet365*.

Der er lagt op til målshow på Red Bull Arena

Det tyske lokomotiv Bayern München er nådesløse og snuppede seks sejre på stribe i de seks gruppekampe med en målscore på 22-3. Specielt de to 3-0-sejre over Barcelona viste klasseforskellen, og vi kan også få offensivt festfyrværkeri fra Bayern München i ottendedelsfinalerne mod RB Salzburg.

Salzburg dominerer den østrigske liga, de eliminerede i øvrigt Brøndby i CL-kvalifikationen og med den danske forsvarsspiller Rasmus Nissen lykkedes det også at komme videre fra gruppespillet foran Sevilla og tyske Wolfsburg.

Salzburg - Bayern München: Under 1,25 mål fra Salzburg - Odds 1,40 hos Marathonbet*

Bookmakerne forventer en målrig kamp, men har Red Bull Salzburg en chance for at bremse Bayern-stjernerne? Det forventes, at Bayern München vil blive spilstyrende og sætte pres på Salzburg-defensiven. Salzburg scorede otte mål i deres seks gruppekampe og kan få svært ved at komme til målchancer mod det sejrsvante Bayern-mandskab. Bayern skuffede dog i weekenden ved højst overraskende at tabe med 2-4 ude mod Bochum. Halv gevinst ved ét mål fra RB Salzburg.  
Se MatchCenter her.

Tirsdagens kampe:
Og der kan komme masser af drama og offensiv opvisning fra første fløjt, når rutinerede Real Madrid tager turen til Paris og skal møde stjernebesatte PSG med Lionel Messi, Kylian Mbappé og Neymar.

PSG - Real Madrid X (PSG DNB): Odds 2,04 hos Marathonbet*

Vi kan få et taktisk opgør på Parc des Princes, hvor PSG tager favoritværdigheden. Rammer PSG-stjernerne dagen, så får Real Madrid det meget svært. I gruppespillet leverede PSG en overbevisende præstation mod Manchester City og hentede en 2-0 sejr. Men Real Madrid har også imponeret og med Carlo Ancelotti ved roret, kan den spanske kongeklub give PSG kamp til stregen.

Bemærk, at Marathonbet* tilbyder 0% margin for dette opgør.
Se ekspertanalyse her og MatchCenter her.

Alternativt spil: Real Madrid går videre odds 2,15 hos Unibet*

Vi kan få mål i Lissabon

Der er fart over feltet hos Sporting, der imponerede i gruppespillet med 3-1-sejr over Dortmund, og de besejrede også Besiktas med 4-0 hjemme og 4-1 på udebane. Men der er udfordringer i defensiven, og Sporting tabte med hele 1-5 hjemme og 2-4 ude til Ajax.

Manchester City kommer til Portugal med stjerner som Kevin De Bruyne, Bernardo Silva og Raheem Sterling. De kan sætte portugiserne under pres og skabe en livlig affære.

Sporting - Manchester City - begge hold scorer: Odds 2,04 hos Marathonbet*

Pep Guardiolas mandskab er favoritter til at løfte Champions League-trofæet, og det forventes også, at det engelske storhold henter en komfortabel sejr i Portugal. Manchester City indkasserede hele ti mål i deres seks kampe i gruppespillet, og der kan komme chancer til Sporting, der skal jagte et godt udgangspunkt til returkampen. Sporting scorede 14 mål i deres seks kampe i gruppespillet.
Se MatchCenter her.


Hold øje med yderligere spilforslag til Champions League-kampene fra vores ekspertpanel.