Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Pernille Harder havde et fantastisk år 2017. Derfor er hun nu nomineret til ”BBC’s Kvindelige Fodboldspiller 2018”, men ifølge Danske Spil* får hun hård modstand.

-         Som anfører, vandt Pernille Harder sølv med fodboldlandsholdet ved EM i sommers. Derudover vandt hun også den tyske Bundesliga samt pokalturneringen med Wolfsburg. Der er ingen tvivl om, at hun har været med til at skabe nogle fantastiske resultater for Danmark og på klubplan, udtaler oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike og fortsætter:

-         Vi har dog ikke Pernille Harder som favorit til at vinde BBC’s pris som bedste kvindelige fodboldspiller. Vores favoritter er Lucy Bronze og Lieke Martens, hvor vi tilbyder odds 2,00 på dem begge. Pernille giver odds 7,00.

-         Årsagen til at Lucy Bronze er favorit skal primært ses i lyset af, at hun er englænder. Det er udelukkende brugerafstemning der afgør hvem der vinder BBC’s pris, og i og med at det er en engelsk nyhedsstation, så kunne vi godt forestille os, at englænderne vil stemme på deres landskvinde.

-         Lieke Martens er favorit, da hun sammen med Holland vandt guld ved EM, hvor hun samtidigt blev kåret til slutrundens bedste spiller. Derudover vandt hun også FIFA’s samt UEFA’s pris for bedste kvindelige fodboldspiller i 2017, siger Peter Emmike.

Ønsker du at spille på hvem der bliver ”BBC’s kvindelige fodboldspiller 2018”, så gør det her.