Aston Villa kom godt fra start med en 1-0 sejr over Stoke. I lørdagens Premier League-kamp tager de imod Newcastle, og Nordicbet* tilbyder Second Chance hvis Villa vinder - dvs pengene tilbage ved udvalgte spilformer.

Den stærke forsvarsspiller Jores Okore er ved at kæmpe sig tilbage efter en langvarig skade, men det er alligevel tvivlsomt, om vi får danskeren i aktion på Villa Park, når Aston Villa skal op imod Newcastle.

Der er hård kamp om forsvarspladserne, hvor manager Paul Lambert nok giver genvalg til Ron Vlaar og nyankomne Philippe Senderos.

Villa-defensiven og keeper Bradley Guzan holdt buret rent mod Stoke og så var østrigske Andreas Weimanns scoring nok til at stikke fra Britannia Stadium med en 1-0 sejr.

Mens Aston Villa kom ud af åbningskampen med alle tre point, så indkasserede Newcastle et 0-2 nederlag til mesterholdet fra Manchester City. Newcastle har dog hentet den franske angriber Emmanuel Rivière fra Monaco, og der er også lagt op til et mere jævnbyrdigt opgør mod Aston Villa.

500 kr. retur hvis Aston Villa vinder

I Second Chance-kampagnen hos NordicBet* har de fundet endnu et godt tilbud frem. Du kan nemlig få refunderet tabte bets op til 500 kr., hvis Aston Villa vinder kampen. Tilbuddet gælder pre-match bets på følgende markeder: første målscorer, halvleg/fuldtid (eks. 1/X), stilling efter 1. halvleg (eks. X) eller kampens slutresultat (eks. 1-0).

Sådan får du en Second Chance:

• Lav et enkelt væddemål på op til 500 kr. før kampen, på første målscorer, halvleg/fuldtid (eks. 1/X), stilling efter 1. halvleg (eks. X) eller kampens slutresultat (eks. 1-0). Du må gerne lave flere spil, så længe det samlede beløb ikke overstiger 500 kr. og de alle er singlespil.
  • Hvis Aston Villa vinder, refunderer NordicBet* dine tabte bets, så længe de er indenfor ovenstående markeder og ikke overstiger 500 kr.
  • Du vil få pengene på din konto så hurtigt som muligt, og der er ingen gennemspilningskrav.

Vilkår og betingelser

1. Kampagnen gælder for kampen mellem Aston Villa og Newcastle d. 23. august.

2. Refunderingen gælder kun for væddemål som indgås inden kampstart, og som laves på første målscorer,

halvleg/fuldtid (eks. 1/X), stilling efter 1. halvleg (eks. X) eller kampens slutresultat (eks. 1-0) Der udbetales

refundering hvis Aston Villa vinder kampen.

3. Den maksimale refundering er på 500 kr pr. kunde.

4. Såfremt Aston Villa vinder kampen, vil vi tilstræbe at refundere indenfor 10 timer efter kampen afsluttes. Det kan dog tage op til 24 timer.

5. Refunderingen gælder kun for singlebets, ikke for kombinationsvæddemål eller systemspil.

6. Tilbuddet gælder danske, svenske, norske og finske kunder.

7. Væddemål skal indgås for indbetalte midler for at det er gyldigt. Hvis et væddemål er indgået for bonusmidler, er det ikke gældende i denne kampagne.

8. Såfremt Second Chance tildeles, vil refunderingen være tilgængelig næste gang kunden logger ind. Hvis der ikke logges ind på kundekontoen indenfor 14 dage efter refundering, vil refunderingen gå tabt.

9. Generelle vilkår og betingelser er gældende.