Uge 28 i OddsXpert-konkurrencen (præmier på 700 og 300 kr): Mike Jensens overtidsudligning afgjorde ugens konkurrence...

 

Den sene søndagskamp i sæsonens første Superliga-runde bød på drama på Brøndby Stadion, da AaB vendte 0-1 til 2-1, for blot at se værternes Mike Jensen sende bolden i nettet direkte på frispark i overtiden.

Mens nordjyderne kunne ærgre sig kunne brugeren "pov" glæde sig over scoringen, der sendte ham til tops i ugens OddsXpert-konkurrence. 7,30 points fik "pov" samlet sammen på de syv dage, som bød på samlet fem fuldtræffere på syv tips, og belønnes med 700 kr. indsat på en Sportingbet-konto.

Også "Calle" kunne ærgre sig over Mike Jensens scoring, da den fratog ham den førsteplads i ugekonkurrencen, som han ellers lå i position til at vinde efter at have spået AC Horsens' sikre 3-0-sejr over HB Køge tidligere på søndagen. Med 6,55 points kan han dog glæde sig over andenpladsen, der belønnes med 300 kr. indsat på en Sportingbet-konto.

 

Præmievindere, uge 28

Nr. 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): pov - 7,30 points

Nr. 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): Calle - 6,55 points

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede marts-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.