Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Bakken Bears fik et rigtig godt udgangspunkt i FIBA Europe Cup, da de i semifinalens første opgør på udebane kun tabte med tre point til det italienske hold, Avellino. Aarhusianerne skal på onsdag spille det andet opgør hjemme i Vejlby-Risskov Hallen, og selvom Danske Spil* har dem som underdogs, så er oddset justeret en hel del.

-        Før kampen i Avellino, så var oddset 7,00 på Bakken Bears til at gå videre til finalen i FIBA Europe Cup. Nu har vi justeret det til 3,00, efter at Bears kun tabte det første opgør med tre point. Avellino er stadig store favoritter til at gå videre, men også her har vi måttet justere oddset fra 1,07 til 1,35, fortæller oddsætter hos Danske Spil*, Mathias Reimer Larsen.

-        Bakken Bears har leveret nogle fantastiske præstationer i FIBA Europe Cup, men i Basketligaen er de fx bagud 2-1 i playoff-kampene mod Næstved.

-        Vi tror på, trods de fantastiske præstationer i FIBA Europe Cup, at Avellino bliver endestationen for Bears. Italienerne ligger nr. 4 i den hjemlige liga, og den betragtes som væsentligt stærkere end den danske. For to år siden, så fik Avellino også sølv i den italienske cup, hvilket vidner om deres kvaliteter, siger Mathias Reimer Larsen.

Vil du spille på kampen, så kan du gøre det her.