Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Først var det Hobro, så var det FC Midtjylland – og tirsdag bliver det tyske Bayer Leverkusens tur til at forlade Parken med en sejr.

 

Det satser de danske sportsspillere i hvert fald på. Således har man hos Danske Spil* oplevet markant flere spil imod FCK, end det normalt er tilfældet med danske hold – og specielt løverne – i Europa:

 

”Oddset-spillerne tror simpelthen ikke på, at løverne kan kvalificere sig til Champions League-gruppespillet ovenpå det, man godt kan kalde en rædselsuge. Ofte ser vi, at spillerne tager klaphatten på, når de danske hold er i Europa og derfor spiller med hjertet.

Men denne gang er to ud af tre spil sat på udesejren til odds 1,80 i det første opgør, selvom FCK har lavet flotte europæiske resultater gennem de seneste år – specielt i Parken, siger oddssætter hos Danske Spil*, Hans-Henrik Busk Stie.

 

Optimismen var ellers tilstede før kampen mod Dnipro på hjemmebane, hvor Danske Spil* modtog rigtig mange spil på, at begge danske hold ville kvalificere sig til Champions League til odds 135. Og selvom avancementet for københavnere ser svært ud ovenpå de dårligste hjemmebane-resultater i over 16 år, skal man ikke udelukke en dansk overraskelse:

 

”Vi vurderer, at FCK har 20% chance for over to kampe at slå Leverkusen ud og giver odds 4,50 på dette. FCK’s mulighed består i, at Bayer Leverkusen undervurderer danskerne. Samtidig er den tyske Bundesliga endnu ikke startet, hvilket alt andet lige er en fordel for FCK. I Parken har løverne normalt løftet deres niveau i europæisk sammenhæng, så helt udelukke en danske overraskelse, skal man ikke,” konkluderer Hans-Henrik Busk Stie.