Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Danmarks semifinalekamp mod Østrig torsdag aften bliver en af årets største kampe for Danske Spil*. – Kampen bliver formentlig en af de fem kampe i 2017 med største omsætning, siger produktchef.

Det danske kvindelandshold har imponeret stort ved EM, og det har affødt en stor interesse herhjemme. Den øgede interesse mærker man også hos Danske Spil*, hvor man nu omsætter rekordstore beløb på kvindefodbold.

- Vi forventer, at Danmarks semifinale mod Østrig går ind på top fem over kampe med største omsætning i 2017. Det betyder blandt andet, at den slår herrernes VM-kvalifikationskamp mod Rumænien, El Clasico i april og pokalfinalen mellem Brøndby og FCK.

- Der er ingen tvivl om, at kvindelandsholdet har nået en popularitet blandt vores kunder, som vi aldrig før har set hos Oddset. De her tal er langt, langt over det, vi normalt omsætter på kvindefodbold, og det er jo fantastisk at se den øgede interesse for landsholdet, siger Jens Nielsen, produktchef hos Danske Spil*.

Han fortæller, at Danske Spils kunder også er ret så optimistiske omkring Danmarks chancer. I hvert fald hvis man skal tolke på spiltendenserne.

- Til kampen i aften er godt 72 procent af væddemålene på kampudfaldet placeret på Danmark. Så der er stor tiltro til, at holdet fortsætter med at imponere, og som danske landsholdsfans sidder vi jo her og håber på det samme, griner Jens Nielsen og tilføjer, at et af de mest spillede specialvæddemål er Nadia Nadim som målscorer, mens 2-1 til Danmark er det mest spillede resultat.

Danske Spils odds er også helt i tråd med spillernes tendenser. Danske Spil* vurderer, at der er godt 40 procent chance for, at Danmark vinder kampen efter 90 minutter. Oddset på det er 2,35 mod 3,30 på Østrig.

På kvartfinalen Danmark-Tyskland var der placeret cirka 10.000 væddemål på dansk sejr. På Danmark-Østrig blev det tal passeret allerede torsdag kl.12.00, og det forventes at blive cirka firedoblet inden afslutningen på kampen, fortæller han.

Se Danske Spils oddsudvalg på Danmarks semifinalekamp mod Østrig lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/em-(kvinder)