Fredag aften mødes Arsenal og Newcastle på Highbury i London og ser man på stillingen i Premier League så står Newcastle til "øretæver".

Arsenal fik efter det ydmygende nederlag til Inter i Champions League turneringen, genskabt selvtilliden med et uafgjort resultat i søndags på Old Trafford, og holdet vil være yderligere styrket med Sol Campbell's tilbagevenden.

Newcastle har startet sæsonen meget skidt uden en sejr indtil videre, men har dog spillet fire kampe uafgjort. Onsdag aften blev NAC Breda sendt hjem fra Newcastle med et 0-5 nederlag i UEFA Cup'en, så måske er holdet fra det nordlige England ved at finde formen.

Hos den internationale spillebørs Betfair* kan man i øjeblikket få odds 1,56 på en hjemmesejr og odds 4,40 på uafgjort. En sejr til Newcastle tilbagebetaler odds 7,00.

Som så mange af de andre sportsbegivenheder Betfair* dækker, kan du spille på kampen mellem Arsenal og Newcastle helt indtil sidste dommerfløjt. Det betyder at hvis du efter kampen er gået i gang syntes at kunne se en indikation af kampens udfald, måske bliver en nøglespiller skadet eller et af holdene virker til at have en off day, så har du mulighed for at placere nye væddemål.