DRs populære sangkonkurrence X Factor er for alvor skudt igang, og indtil nu har både Lina og Thomas Blachmann mistet en kunstner. Fredag står i de moderne hits' tegn, og her bliver der sunget alt fra pop og dance til rockmusik. Se sangvalgene og bookmakernes odds for aftenens show.

Efter at Thomas Blachmanns grupper overraskendene klarede sig igennem første liveshow, så var det i fredags slut, da Finn og Rie røg ud efter at have været i farezonen med Tannaz Hakami. Sidste liveshow har også betydet, at samtlige bookmakere har ændret deres syn på de enkelte kunstneres odds for at ryge ud betragteligt. Mens Citybois i sidste uge var favorit til at ryge ud sammen med Finn og Rie, så er det nu Tannaz og Jogvan, der er de store favoritter til at ryge. I den anden ende er Emilie Esther den store favorit til at løbe med sejren på nuværende tidspunkt.

Moderne hits

Denne uges tema er ret bredt, og det indbyder til at forskellige genre af musik, der alle har tilfælles, at de er nyere hits. Temaet gør også, at vi denne gang vil se både danske og udenlandske kunstneres sange.

Deltager Sangvalg
Sophia Prototypical (Stine Bramsen)
Jógvan Radioactive (Imagine Dragons)
Citybois The Strip (Scarlet Pleasure)
Ivarsson, Bang & Neumann Miles and Miles (Turboweekend)
Emilie Esther Wild Eyes (Broiler)
Baraa Qadoura When Love Takes Over (David Guetta)
Tannaz Hakami Back to Black (Amy Winehouse)

Mister Remee sin første sanger?

For første gang ser presset ud til at lægge på Remee, da Tannaz er den største favorit til at ryge ud af denne uges show. Hun var i sidste uge i farezonen, og dette er traditionelt ikke et godt tegn i forhold til den efterfølgende uges afstemning. Overraskende ser det også ud til, at Thomas Blachmann har gode chancer for at sidde trygt, når der skal synges i farezonen, da hans kunstnere ifølge bookmakerne bliver spået gode chancer for overlevelse.

De ryger ud: Bedste odds

Deltager

Bedste odds Bookmaker
Tannaz Hakami 2,50
NordicBet
Jógvan 3,75
Danske Spil
Ivarsson, Bang & Neumann 7,00
Unibet
Citybois 7,50 Danske Spil
Sophia 35,00
Betsafe
Baraa Qadoura 45,00 Betsafe
Emilie Esther 100,00 Betsafe

Bookmakeren har denne uge været ret enige om, at det er Tannaz, der er størst favorit til at ryge ud, mens Jógvan ligger lige bagefter. Danske Spil* giver dog kun odds 3,50 på Citybois til at ryge ud, og er ret uenige med de øvrige bookmakere angående gruppens chancer. Betsafe ligger en del højere end de øvrige bookmakere på de høje odds og mener ikke, der er stor risiko for at hverken Sophia, Baraa eller Emilie ryger ud.

Hvad siger Betxperts brugere til dommernes sangvalg til denne uge? Og hvem mener I har den største faste fanskare blandt seerne især med den nye DR X Factor app in mente? Kunne der evt. være værdi et sted?