Vi skal til Camp Nou, Olympiastadion, Stade de France, Wembley og Estádio Nacional i weekendens 5 spændende pokalfinaler. Vi har set nærmere på oddsene for finalerne og taget temperaturen på de forskellige opgør.

Vi begynder denne pokal-weekend i London. Man kan fornemme fodboldhistoriens vingesus, når Wembley åbner portene til den tradionsrige FA Cup-finale. Aston Villa hentede deres første trofæ helt tilbage i 1887, men Birmingham-klubben har haft svært ved at gøre den store figur i FA Cuppen i de seneste mange sæsoner.

Nu står Aston Villa så endelig igen i finalen efter at have elimineret Liverpool i semifinalen. Desværre ser det ud til, at det bliver uden den danske midterforsvarer Jores Okore, der døjer med en skade.

Sidste år fik Arsene Wenger og hans Arsenal-tropper kæmpet sig til en finalesejr på 3-2 over Hull, men måtte ud i forlænget spilletid inden Aaron Ramsey blev FA Cup-helten.

Efter en ganske godkendt sæson med bronzemedaljer er det da også Arsenal, der sætter sig i pole position og der er god opbakning fra bookmakerne til at The Gunners genvinder FA Cup-trofæet.

Lørdag 30. maj kl. 18:30 - Wembley

Arsenal Uafgjort Aston Villa
1,53 4,33 7,00
Unibet
Bet365
Tipico

I kan se kampen på 6'eren

Se ekspert-analyse til kampen her: Arsenal - Aston Villa 

Bendtner som pokal-bomber?

Vi skynder os videre til det olympiske stadion i Berlin, hvor vi skal have afviklet den tyske DFB pokalfinale.

Det blev desværre ikke til den store succes for Nicklas Bendtner i denne sæson for Wolfsburg. Den danske landsholdsangriber har haft meget svært ved at få spilletid, men han kan måske dukke op som joker for Wolfsburg, når de møder Borussia Dortmund i finalekampen.

Dortmund sluttede hele 20 point efter Wolfsburg i Bundesliga-tabellen, men Dortmund-manager Jürgen Klopp har måske stadig lige det magiske touch til at hente et sidste trofæ til klubben, inden han forlader trænersædet.

Dortmund eliminerede rivalerne Bayern München i straffesparkskonkurrence i semfinalen, og de er også finale-favoritter mod Wolfsburg.

Lørdag 30. maj kl. 20:00 - Olympiastadion

Dortmund Uafgjort Wolfsburg
2,30 3,50 3,10
Unibet Bet365
Danske Spil

I kan se kampen på TV3 Sport 1 og ARD

Se ekspert-analyse til kampen her: Dortmund - Wolfsburg

Copa del Rey: Barca er monster-favoritter

Vi kommer ikke udenom at nævne Barcelona´s superoffensiv med Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar, der er på vej til at sparke den katalanske storklub mod en nærmest perfekt sæson, der kan ende med The Treble.

Barcelona har allerede sikret sig det spanske mesterskab og kan træde ind på Camp Nou som storfavoritter mod Athletic Bilbao. Ingen pokalturnering uden overraskelser, men det vil være en større sensation, hvis det skulle lykkedes Athletic Bilbao at hente en Copa del Rey-triumf i Barcelona.

Lørdag 30. maj kl. 21:30 - Camp Nou

Athletic Bilbao Uafgjort Barcelona
14,00 7,35 1,22
Danske Spil Danske Spil
Ladbrokes

I kan se kampen på 6'eren

Se ekspert-analyse til kampen her: Athletic Bilbao - Barcelona

Bliver Zlatan kongen af Paris?

Det virker heller ikke just som en fight at sætte Ligue 2-midterholdet Auxerre op imod det franske mesterhold PSG, der kan stille med deres stjernebesatte trup på det flotte stadion Stade de France.

PSG-manager Laurent Blanc kan se tilbage på en succesfuld sæson med mesterskabet og flere gode præstationer i Champions League-turneringen. De mangler lige denne pokal-titel inden Zlatan, Cavani, David Luiz og de øvrige PSG-profiler kan gå på sommerferie.

Undertippede Auxerre skal jagte en finale-sensation i Paris. De eliminerede dansker-klubben Guingkamp - med keeper Jonas Lössl, erfarne Lars Jacobsen og Ronnie Schwartz - i semifinalen med en 1-0 sejr, så måske Auxerre-defensiven igen viser storspillet frem.

Lørdag 30. maj kl. 21:00 - Stade de France

Auxerre Uafgjort Paris Saint Germain
20,00 7,20 1,20
Betsafe
Danske Spil Ladbrokes

I kan se kampen på Eurosport.

Se ekspert-analyse til kampen her: Auxerre-PSG

Portugal: Sporting er favoritter på Estádio Nacional

Sporting og Braga endte henholdsvis som nummer 3 og 4 i ligaen. Der var dog hele 18 points, som skilte de to hold. Derfor må favoritværdien også ligge hos Sporting, som samtidig kan se frem til en lille "hjemmebanefordel", da kampen skal spilles på  Estádio Nacional, der ligger i Lissabon, hvor Sporting hører til.

Braga kan dog være svære at bryde ned og senest udraderede Braga Setubal med 5-0 i den hjemlige liga.

Vores eksperttipper Jonas Germansen har et spil på Sporting. Læs den her: Sporting - Braga

Søndag 31. maj kl: 18:00 - Estádio Nacional

Sporting Uafgjort Braga
2,05 3,30 3,80
Ladbrokes Danske Spil Bet365