Weekenden er spækket med adskillige vilde derbykampe. Få overblikket og læs de mange analyser til kampene - og nup evt. tilbuddet med i samme omgang...

Der er masser af intense rivalopgør i denne weekends fodboldkampe. Tidligt lørdag mødes Manchester United og Arsenal, mens AC Milan og Inter slutter festen af søndag aften. Få det store forkromede overblik her.

Der er flest rivalkampe om lørdagen. Lad os tage et kig på dem. 

13:30: Manchester United - Arsenal (6'eren)

Weekendens første store derbykamp er mellem Manchester United og Arsenal. Eksperten Jens Bøye har kigget nærmere på opgøret, og har fundet værdi i point til udeholdet. Manchester United må nemlig se bort fra Zlatan Ibrahimovic og et par af deres bedste forsvarsspillere, mens Arsenal har været stærke på udebane i denne sæson.

18:30: Borussia Dortmund - Bayern München (Eurosport 2)

De to allerbedste hold i nyere tids tysk fodbold, Dortmund og Bayern München, mødes i en vigtig kamp på Signal Iduna Park. Gæsterne fra Bayern München er odds-favoritter, men det ligner ingen let kamp - særligt ikke fordi Aubameyang for alvor beviste sit værd i seneste kamp, hvor han med 4 mål var arkitekten bag 5-2-sejren over HSV. Hvis Bayern München ikke vinder kampen, er RB Leipzig alene i spidsen af ligaen.

20:45: Atletico Madrid - Real Madrid (3+)

Aftenen sluttes af med en topbrag i den spanske liga. Atletico Madrid er lillebroren i Madrid-opgøret, men Diego Simeone og co. har flere gange bevist, at de sagtens kan byde storebroren Real Madrid op til dans. Kigger man på oddsene, er det da også Atletico der er smalle favoritter. Vi har en infoanalyse ude på kampen.

Festen slutter dog ikke her, for om søndagen venter der endnu én kamp - og det er ikke en ubetydelig en af slagsen.

20:45: AC Milan - Inter (6'eren) 

Det ligner et tæt opgør mellem AC Milan og Inter, hvor Jens Bøye - der har lavet infoanalysen - spekulerer i, at der kan være værdi i X'et i denne kamp. Inter har skilt sig af med ex-træner Frank de Boer, og i stedet hentet Pioli (ledte Lazio til bronze i 2015) ind som ny træner, mens Inter-ikonet Walter Samuel er blevet ny asisstent. Måske kan det sparke lidt gejst ind i holdet?

Unibet*: Få 100 kroner live risikofrit spil

For at fejre denne vilde derby-weekend, giver Unibet* et risikofrit livespil, såfremt du spiller på enten Atletico Madrid-Real Madrid eller AC Milan-Inter.

Ved at placere mindst 200 kroner på 1X2-markedet i én af de to kampe, får du et risikofrit livevæddemål på 100 kroner i næste uge. 

Sådan gør du:

  • Klik ind på kampagnen her
  • Placér et pre-match bet på 1X2-markedet for mindst 200 kroner på Madrid- eller Milan-derbyet
  • Dit risikofrit livevæddemål krediteres d. 22. november, kl. 19:00.
  • Regler og vilkår gælder