Endeligt kom den søde tid – der er atter Superliga på programmet! Desværre er der i år ikke den store spænding om hvor mesterskabstrofæet ender, men til gengæld får vi spænding på alle andre fronter.

Efteråret 2006 var en af de mest interessante halvsæsoner i mange år, hvor FCK deltog i CL, Brøndby tog en nedtur og nye hold trådte frem i lyset. Kan det kommende forår bringe os lige så mange spændende begivenheder, bliver det alle tiders tur! For selvom mesterskabet sandsynligvis lander i FCK, så er der fortsat sølv, bronze og RL-billetter at spille om, samt en bundkamp der med den rigtige vind kan blive ret så interessant.

Forårssæsonen starter lørdag med FC Midtjyllands hjemmekamp mod Vejle. Rundens øvrige kampe afvikles søndag.

Tip til kampene kan ses på denne side: http://www.betxpert.com/ekspert/dan/

Optakt

Efter et kig på den nuværende stilling, kaster vi os i et bud på slutstillingen – og derefter arbejder vi os igennem alle holdene; nedefra. Transfers og anden information.

Stilling før forårssæsonen

1 FCK 43 point
2 FCM 37
3 OB 35
4 AaB 31
5 FCN 30
6 Esbjerg 26
7 Brøndby 24
8 Randers 22
9 Viborg 18
10 Horsens 16
11 Vejle 9
12 Silkeborg 8

Bud på slutstilling

1 FCK
2 OB
3 FCM
4 AaB
5 FCN/Brøndby
6 Brøndby/FCN
7 Esbjerg
8 Randers
9 Viborg
10 Horsens
11 Silkeborg
12 Vejle

Bundstriden

Efter en lang vinter i hi vil man under store dynger af sne finde Silkeborg IF og Vejle Boldklub godt begravet i bunden. Der er et stykke op til stregen, og vinden skal blæse rigtigt i forårets første kampe før spændingen vender tilbage. Men hvem har de bedste chancer for overlevelse?

Silkeborg IF

Afgang: Lasse Ankjær (Skive), Michael Hansen (stoppet)
Tilgang: Steven Lustü (Lyn), Anton Smedegaard (Lolland Falster Alliancen), Hassan Mubiru (Express FC, Uganda), Stefan Schmidt (Brøndby), Casper Henningsen (Slagelse), Antti Okkonen (Landskrona, Sverige)

I vinterpausen har Silkeborg IF ansat ny træner i klubmanden Preben Lundbye, som værdsætter de værdier man i mange år har levet efter: Fight, disciplin og holdånd. Silkeborg agter at arbejde sig ud af denne knibe, og jeg må indrømme, at jeg tror de har en (om end lille) chance. Selvom anfører Michael Hansen nu har stoppet sin aktive karriere, mener jeg at holdet kommer styrket ud af vinterpausen.

Mest interessante nyindkøb er Steven Lustü, garant for en benhård indsats i forsvaret, og Stefan Schmidt, en midtbaneslider der blev til overs i Brøndby. Yderligere er den finske landsholdsspiller Antti Okkonen kommet til for at styrke den offensive midtbane.

Jeg tror vi vil se et Silkeborg hold der henter væsentligt flere point i foråret, især på hjemmebanen, men først om 15 runder vil vi kunne sige, om efterårets dårlige pointhøst koster en tur ned i 1. division. Der er 8 point op til AC Horsens på 10. pladsen, og allerede i forårets første runde kan vi få en halv afgørelse, da Silkeborg skal et smut til netop Horsens. Et nederlag i den kamp, og så ser det grumt ud for den midtjyske by med de smukke søer.

Forventet placering: 10-11

Vejle Boldklub

Afgang: Kristoffer Johannsen (Fredericia), Jakob Bresemann (Lyngby), Kenneth Knudsen (Mandalskammeraterne, Norge), Thomas G. Christensen (Herfølge), Henrik Toft (Herfølge), Mads Torry (???), Stig Olsen (Aarhus Fremad)
Tilgang: Rodolfo Dos Santos Soares (Fluminense, Brasilien), Klebér Sarenpää (Hammarby, Sverige), Pablo Piñones-Arce (Hammarby, Sverige), Jan Hoffmann (Esbjerg fB), Suguru Hashimoto (Albirex Singapore, Japan)

Forud for denne sæson var der ikke mange der regnede Vejles chancer for overlevelse for at være meget mere end små. Personligt var de mit bedste bud på en bundprop, og det er de fortsat.

Der er blevet ryddet en smule op i truppen, hvor nogle af marginalspillerne er siet fra. Som erstatning er der hentet flere kendte (og ukendte) navne, og personligt er jeg ikke specielt begejstret. Målmand Jan Hoffmann er hentet fra bænken i Esbjerg, for at skabe mere ro i forsvaret, hvor unge Theis Rasmussen har virket lettere usikker. Men det man vinder i rutine mister man efter min mening i bevægelighed. Et velkendt navn er hentet i Kleber Sarenpää, som på trods af at have været fodboldinvalid har gjort comeback, senest for Hammarby og nu for Vejle. Hvis bentøjet holder, er han en forstærkning af holdet. De øvrige nytilkomnes evner er vanskelige at sige noget om, før de er set i aktion. Det sker ofte at forventningerne sættes højt til disse eksotiske navne, blot for at de efterfølgende driver ud i glemslen. Det kan ikke udelukkes at de forstærker holdet, men jeg vover pelsen her og nominerer Vejle som min bedste kandidat til en bundprop. På trods af nyindkøb kan jeg ikke se at holdet har niveau til at overleve eller begå sig i den bedste danske række.

Forventet placering: 12

De kedelige placeringer

Over stregen finder vi tre hold der går et halvkedeligt forår i møde. Der synes ikke at være meget at spille om – man skal være temmelig uheldig før nedrykningskampen rykker tæt på. Deltagelse i europæiske turneringer gennem ligaen bliver der ikke tale om – så skulle det lige være en tur i TOTO cup. Alle tre hold har dog hentet nye spillere ind for at styrke trupperne, og mens man i Viborg har fået ny træner, kan man i Randers så småt begynde at spare sammen til afskedsgaven til Lars Olsen, som fortsætter i OB til sommer. I Horsens derimod er det meste ved det gamle, den største nyhed er, at man mere eller mindre er uden tilskuere i foråret, da stadion er under ombygning (man kommer til at køre med een tribune).

AC Horsens

Afgang: Jakub Siwierski (Kontrakt udløbet), Lasse Holmgaard (Lolland Falster Alliancen), Jonas Truelsen (Kontrakt udløbet).
Tilgang: Henrik Hansen (SønderjyskE), Magne Sturød (OB), Ali Gerba (Odd Grenland, Norge), Henrik Bundgaard (AGF)

Hellere spille kedeligt end rykke ud af superligaen. Det er devisen i AC Horsens, og hatten af for det! Man har det man har, og så får man det bedste ud af det. Betyder det at man spiller flere målfattige kampe end de øvrige hold i ligaen, så fred være med det – så længe man ikke rykker ned. Indtil videre har denne mentalitet bragt Horsens et godt stykke hen mod endnu en sæson i landets bedste række, og man kan lige så stille fortsætte udviklingen og udbyggelsen af truppen.

Horsens er ligaens mindst scorende hold, og dette har man forsøgt at råde bod på i vinterpausen ved at hente spillere til den offensive midtbane og til angrebet. Til midtbanen har man hentet Henrik Hansen i SønderjyskE, samt Magne Sturød i OB. Især sidstnævnte forventer jeg vil få en fremtrædende rolle for ”de gule”. Der er gode chancer for, at de begge glider ind i startopstillingen i foråret, da anfører Allan Søgaard er langtidsskadet, og da Horsens hidtil har manglet slagkraft over kanterne. I angrebet har man hentet den canadiske angriber Ali Gerba, som jeg forventer vil få rigeligt med spilletid i front ved siden af Gilberto Macena, da hverken Lodberg eller Lawan har leveret varen i denne sæson.

Samlet set mener jeg Horsens kommer styrket ud af vinterpausen. De har flere strenge at spille på offensivt, og defensiven ser fortsat solid ud. Dog er det en svækkelse at midbaneslideren Søgaard formentligt er ude hele foråret. Han er en af holdet vigtigste spillere og kan blive svær at undvære. Horsens spiller i første runde mod Silkeborg på hjemmebane. Skal jeg nominere en tredje nedrykningskandidat, må det være Horsens, og taber de den skæbnesvangre kamp mod Silkeborg kan de hurtigt blive en del af bundstriden. De vil dog stadig have nogle point at løbe på. Jeg tror holdet lander omkring 10.pladsen i denne sæson, med en lille risiko for nedrykning.

Forventet placering: 9-11

Viborg FF

Afgang: José Mota (AaB), Raoul Kouakou (???), Chris Sharpe (Køge), Kingsley Onynekwe (Thisted)
Tilgang: George Popkhadze (Dinamo Tblisi, Georgien),Tom Reidar Haraldsen (Moss, Norge), Regis Amarante.

Efterårssæsonen var ikke meget at råbe hurra for i Viborg, og den lange række dårlige resultater gav interne stridigheder der i sidste ende kostede Ove Christensen jobbet som cheftræner. Nu er det nye tider, svenske Anders Linderoth har overtaget roret og blæser til offensivt fodbold fra de grønblusede.

Trænerskiftet ser jeg absolut som en fordel for holdet, som under Ove Christensen til tider virkede ude af stand til at omstille sig når det var nødvendigt. Man spillede ét system, og virkede det ikke, så var der ikke meget at gøre...

I truppen har man sagt farvel til flere spillere, hvor Jose Mota er den mest nævneværdige. De øvrige var blot marginalspillere. I Jose Mota mister man en god målscorer, og det har ikke været muligt at finde en erstatning. Dermed er Viborg svækket rent offensivt til foråret. Defensivt har man styrket sig betragteligt i bredden, hvor alle tre nytilkomne spillere er forsvarsspillere. Af de tre ligner Regis Amarante den der er tættest på en plads i startopstillingen, mens de øvrige til at starte med nok vil tage plads på bænken.

Jeg mener holdet er kommet svækket ud af vinterpausen, hvor jeg gerne havde set at man havde søgt forstærkninger til det offensive. Man burde have fundet en erstatning for Jose Mota, som efterlader et angreb noget sårbart for skader.

Viborg vil forsøge at spille en mere offensiv formation og spillestil, hvilket bestemt bliver mere seværdigt end det man præsterede i efteråret. Jeg tror dog ikke at systemskiftet kan ændre det helt store. Man har bestemt fordel af trænerskiftet, men man mangler lidt på trupsiden for igen at kunne blande sig i den øverste halvdel af tabellen.

Forventet placering 8-10

Randers FC

Afgang: John Sandberg (HIK), Jesper Christiansen (Udlejet til Kolding FC), Emil Antonsen (Aarhus Fremad)
Tilgang: Casper Abildgaard (AB), El Hadji Ibrahim Timera (???, Senegal), Jan Frederiksen (Herfølge), Dormushali Saidhodzha (Botev Plovdiv, Bulgarien)

Hos Randers er det ikke de mest nævneværdige transfers der er foretaget, et par marginalspillere har søgt andre græsgange og blevet erstattet med nye reserver.

Mest nævneværdig er forsvarsspilleren Sandbergs afgang, men i efteråret fristede han tilværelsen som reserve, hvilket også var tilfældet for Jesper Christiansen og Emil Antonsen.
Som supplement til truppen har man hentet unge spillere, danske såvel som udenlandske, med fremtidsperspektiv i. Ingen af de nytilkomne har den store chance for at blive starter i denne halvsæson. På sigt er der dog mulighed for, at de udvikler sig til at blive førsteholdsspillere.

Vinterpausens aktiviteter i Randers virker som fornuftige fremtidsinvesteringer, men vidner ikke om et ambitiøst forår. Mest af alt virker det som om, at man har reddet sig en tilværelse i superligaen og vil bruge foråret til at køre nye spillere ind mens man venter på sommerpausen, en ny sæson og et trænerskifte.

Forventet placering: 8-9

Under Toppen

I midten af ligaen finder vi efterårets største overraskelse, Brøndby IF. Her var overraskelsen bestemt ikke positiv, Vestegnens stolthed havde den dårligste halvsæson i mands minde. Efter Laudrups exit har man begået mange fejltagelser, med dårlige spillerindkøb og et fejlsats på en cheftræner. Med Køhlert er der nu kommet andre boller på suppen, og foråret kommer til at handle om Brøndby-ånden. Man kigger opad i tabellen, og umiddelbart ser det ud til at man vil komme til at kæmpe med FC Nordsjælland og AaB om fjerdepladsen.

Brøndby IF

Afgang: Adam Eckersley (Endt lejemål, Manchester United), Casper Ankergreen (Udlejet - Leeds, England), Stefan Schmidt (Silkeborg)
Tilgang: Stephan Andersen (Charlton, England), Mikkel Bischoff (Coventry City FC, England),
Chris Katongo (Jomo Cosmo, Sydafrika)

Det er ikke småting der er sket på Vestegnen siden der sidst blev spillet superligabold. Træner René Meulensteen har forladt klubben og er blevet erstattet af Tom Køhlert, indbegrebet af Brøndby. Denne udskiftning har medført at en mindre flok spillere er faldet i unåde i klubben og er blevet smidt på porten. Dette gælder blandt andre Joseph Elanga, Asbjørn Sennels og Hannes Sigurdsson. Yderligere er Casper Ankergreen (fast målmand), Adam Eckersley (regelmæssig forsvar) og Stefan Schmidt ikke længere at finde i klubben. Men selvom truppen er blevet smallere, virker den stærkere end i efteråret. Man har forstærket sig på målmandsposten, i det centrale forsvar og i angrebet. Holdet vil sandsynligvis komme til at tage flere point i foråret end i efteråret, og det kan forventes at de kravler op i tabellen. Dog får Brøndby svært ved at nå helt op til medaljerne. Truppen er smal og vil fortsat være noget udsat hvis der skulle komme flere skader på én gang. Brøndby vil nok komme til at spille med om den fjerde Royal League-plads (hvis denne turnering afholdes næste sæson), sammen med AaB og FC Nordsjælland - lige under de rigtigt interessante pladser i stillingen.

Forventet placering: 4-6

Esbjerg fB

Afgang: Martin Jensen (Sandefjord, Norge), Morten Friis Jensen (Udlejet til Fredericia), Jan Hoffmann (Vejle), Tommy Løvenkrands (SønderjyskE)
Tilgang: Jonas Bjurström (Trelleborg, Sverige), Igor Stepanovs (FK Jurmala, Letland), Tally Hall (San Diego State University, USA), Marc Hjort (FC Midtjylland)

Esbjerg har i vinterpausen sagt farvel til et par marginalspillere som aldrig helt fandt vej til startopstillingen. Tommy Løvenkrands og Martin Jensen var begge reserver til defensiven, hvor man i stedet har hentet en lettisk landsholdspiller ind i form af Igor Stepanovs. Letten har spillet over 90 landskampe og må forventes at få en del spilletid i det centrale forsvar. Som erstatning for andenmålmand Jan Hoffmann har man hentet en ung reserve i amerikansk college-soccer. Desuden har man forstærket midtbanen med svenske Jonas Bjurstrøm, som har spillet i den bedste og næstbedste svenske række de senere år. Han vil primært blive brugt som indskifter og reserve til den centrale midtbane.

Alt i alt mener jeg at det mere eller mindre er status quo i Esbjerg. De spillere der er kommet ind er ikke mærkbare forstærkninger til startopstillingen, men dog sikrer de kvalitet i bredden. Jeg tror Esbjerg vil fortsætte hvor de slap i efteråret, med flot offensiv fodbold og lettere svingende resultater. Som situationen er nu, kan det gå begge veje, men jeg tvivler på at Esbjerg kan tage den sidste RL-billet på fjerdepladsen.

Forventet placering: 5-8

FC Nordsjælland

Afgang: Bosun Ayeni (SønderjyskE), Joseph Kamwendo (???), Danny Olsen (FC Midtjylland), Emil Sørensen (Frem)
Tilgang: Henrik Bødker (Roskilde KFUM), Martin Bernburg (FCK), Bajram Fetai (Silkeborg IF)

FC Nordsjælland overraskede de fleste i efteråret, hvor man gang på gang leverede solide indsatser og flot fodbold. Især på hjemmebanen har man vist styrken, og der skal lyde et skulderklap til Morten Wieghorst for at få vendt sidste sæsons dårlige resultat.

I vinterpausen har man sagt farvel til flere midtbanespillere. Defensivt har man mistet Bosun Ayeni, som aldrig helt fandt sin plads under Wieghorst, mens de offensive Joseph Kamwendo og Danny Olsen har søgt andre græsgange. Desværre har man ikke formået at finde erstatninger til at styrke midtbanen, men til gengæld har man fået angrebet helt på plads. Talentet Bernburg er hentet i FCK og ballademageren Fetai er hentet i Silkeborg. Begge er faldet godt til, især sidstnævnte bejler til en startplads.

Jeg tror FC Nordsjælland vil få et godt forår, og kan man få gang i pointhøsten på udebane er chancen for top fire bestemt tilstede. Dog bekymrer det, at man er tyndt besat i bredden når det kommer til midtbanen, og det kan koste point på sigt hvis karantæner og skader skulle indtræffe. Holdet har spillet en række gode træningskampe og har blandt andet slået Elfsborg, svensk mester, og Helsingborg. Jeg tror FCN vil starte foråret stærkt, for så at tabe pusten lidt hen af vejen.

Forventet placering: 4-6

AaB

Afgang: Ingen
Tilgang: José Mota (Viborg)

I Aalborg har man de senere år haft den grimme vane at spille én god halvsæson og én dårlig halvsæson, og hver gang man troede at man kunne indfri forventningerne er det gået galt. Man har ofte været flittig på transfermarkedet, i et forsøg på at styrke truppen, men i år er det anderledes. Det virker som om man har fundet sig til rette og derfor været anderledes stille på markedet.

Ingen spillere har forladt klubben i pausen, og kun ét nyt ansigt er det blevet til. Jose Mota er kommet til fra Viborg og styrker angrebet betragteligt. I efteråret har angrebet hos AaB ikke været af de skarpeste, og det har været tiltrængt med en interessant type der kan skabe konkurrence om pladserne.

Den manglende aktivitet på transfermarkedet skuffer en smule, især når holdet så åbenlyst er tyndt besat i defensiven, hvor centerforsvar og backer er yderst sårbare for skader. Man har flere unge spillere på spring, men på nuværende tidspunkt vil mere end én skade i forsvaret kunne skabe store problemer.

Kan man holde bagkæden nogenlunde intakt over foråret, er chancerne gode for en top fire placering og måske lidt til.

Forventet placering: 4-5

Toppen

I efteråret var der FCK og så de andre. Men det har været forfriskende at se hvem de største potentielle konkurrenter til de regerende mestre var, når Brøndby var ude af billedet. Her har OB og FCM skilt sig ud fra mængden, med frisk offensiv fodbold og ikke mindst et højt stabilt niveau. Alt tyder på at det er netop FCK, FCM og OB der kommer til at fordele medaljerne mellem sig.

OB

Afgang: Magne Sturød (AC Horsens), Alexander Aas (Strømsgodset, Norge), Michael Larsen (SønderjyskE), Tobias Grahn (Gimnastic, Spanien), Nenad Novakovic (Reggina, Italien), Rajko Lekic (Udlejet til Zalaegerszeg, Ungarn)
Tilgang: Thomas Helveg (Borussia Mönchengladbach, Tyskland), Srdjan Radonjic (Partizan Beograd, Serbien), Jonas Troest (Hannover 96, Tyskland)

I det fynske har vinterpausen været ganske interessant, flere profiler har forladt klubben og nye er kommet til. Langt om længe lykkedes det Tobias Grahn at få en kontrakt under sydlige himmelstrøg. Dette lykkedes også for angriber Rajko Lekic, som faldt i unåde i klubben og nu er udlejet til ungarnsk fodbold. Han returnerer når træner Rioch til sommer erstattes af Randers FCs Lars Olsen.

Udover disse er de to norske slidere Magne Sturød og Alexander Aas også fortid, og de erstattes af velkendte ansigter. Landsholdsbacken Thomas Helveg er tilbage i barndomsklubben, mens Jonas Troest (tidl. FCM) returnerer fra et mislykket forsøg i tysk fodbold. Til angrebet har man hentet den serbiske angriber Srdjan Radonijic, som ligner en fuld god erstatning for Rajko Lekic. Han er stor og stærk og kender vejen til netmaskerne.

Man mangler fortsat en erstatning for Grahn, og det skal blive spændende at se hvordan Rioch fylder tomrummet på midtbanen. Bechara ligner den åbenlyse makker til Esben Hansen, men OB har forsøgt sig med flere konstellationer uden at have lagt sig fast på én endnu.

På trods af savnet af Grahn mener jeg OB har holdet til at udfordre de øvrige tophold. Holdet er godt besat i alle kæder, har gode reserver og har hidtil vist gode takter i RL og træningskampe. Jeg spår OB et godt forår, og tror de har gode chancer for at tage et sæt sølvmedaljer i denne sæson.

Forventet placering: 2

FC Midtjylland

Afgang: Mikkel Thygesen (Borussia Mönchengladbach, Tyskland), Christian Traoré (Hammarby IF, Sverige), Akeem Agbetu (Udlejet til Kolding FC), Nicolai Jørgensen (Kontrakt udløbet), Marc Hjort (Esbjerg fB), Ola Tidman (Kontrakt udløbet)
Tilgang: Martin Raska (Banik Ostrava, Tjekkiet), Sergey Dadu (CSKA Moskva, Rusland), Danny Olsen (FC Nordsjælland)

Det er imponerende hvad Erik Rasmussen har drevet det til i FC Midtjylland. Det seneste år var oprindeligt tænkt som en genopbygningsfase hvor unge talenter skulle køres ind, men de unge har hurtigt fundet sig til rette og skabt et tophold i det midtjyske. Når det går godt rettes opmærksomheden hurtigt mod netop de unge talenter, og man har derfor været nødsaget til at acceptere et bud på efterårets helt store stjerne Mikkel Thygesen. De øvrige ”tabte” var ikke faste i startopstillingen, og derfor ikke de store tab, men dog mister man en smule i bredden, hvor Christian Traoré må siges at være et tab for bænken.

Som erstatning for Mikkel Thygesen har man hentet en lignende type i Danny Olsen i FC Nordsjælland. Han kan spille den offensive midt og hængende angriber og er en aggressiv og hurtig type som Thygesen. Dog er han endnu ikke så langt i sin udvikling, men på sigt vil han nok kunne løfte arven. Jeg forventer at han vil få masser af spilletid i foråret, men jeg tror der vil gå noget tid før vi ser ham helt i top.

Til angrebet har FCM hentet Sergey Dadu, en stor og stærk angriber der supplerer angrebet godt. Man har længe savnet et alternativ til Frank Kristensen, og ved første øjekast ligner Dadu en spændende udvidelse af truppen.

Jeg tror bestemt at FCM vil være et af de bedste hold i foråret, men jeg tror holdet får svært ved at holde dampen oppe sæsonen ud. Med så mange unge spillere i fremtrædende roller tror jeg at holdet på et tidspunkt vil få et udsving i formen, og netop denne manglende rutine kan blive et problem i dysten med OB om sølvmedaljerne.

Forventet placering: 3

FC København

Afgang: Martin Bernburg (FC Nordsjælland), Martin Bergvold (Livorno, Italien)
Tilgang: Ailton Almeida (Örgryte, Sverige), Niclas Jensen (Fulham, England), Morten Bertolt (Endt lejeaftale), Nathan Coe (PSV Eindhoven)

2006 var det hidtil bedste år i FC Københavns historie – sportsligt såvel som økonomisk. Klubben har netop præsenteret sit hidtil bedste regnskab efter deltagelse i verdens største klubturnering, Champions League. Man deltager fortsat i Royal League og pokalturneringen og ligger i øjeblikket i front for Superligaen med et forspring på seks point.

I vinterpausen lod FC København to af truppens yngste medlemmer søge nye græsgange. Martin Bergvold, som spillede regelmæssigt på midten, spiller nu i italienske Livorno, mens den unge angriber Martin Bernburg nu tørner ud for FC Nordsjælland. Man har ikke hentet direkte erstatning for disse to spillere, men dog er truppen styrket på flere pladser. Til målmandsposten har man hentet en ung gardering i Nathan Coe, som ligner arvtageren efter Jesper Christiansen, mens man til venstre back har hentet den danske landsholdspiller Niclas Jensen. Og til angrebet ankom han endelig! Superligaens dyreste indkøb nogensinde: Ailton Almeida. Forventningerne kan næsten ikke sættes højt nok, og de første glimt man har fået i forbindelse med Royal League kampene i februar lover da også godt. Brasilianeren fra Ørgryte bliver en gevinst for holdet.

Herfra er forventningerne til FC København, at de genvinder det danske mesterskab. I modsætning til efteråret har man nu ikke Champions League at tænke på, og med en styrket trup skal der noget af en down-periode til før trofæet glider klubben af hænde.

Forventet placering: 1