Klaus f er klar med en ny tennisoptakt til den kommende uge. Denne gang skal vi en tur til Bulgarien, hvor der spilles indendørs i ATP-turneringen i Sofia. 

En ny uge betyder en ny tennisoptakt med odds og spilforslag fra BetXperts tennisekspert klaus f. I denne uge er der bulgarsk banitsa på menuen, når spillerne skal prøve kræfter med hinanden i  ATP Sofia-turneringen. 

Bemærk i øvrigt, at klaus f er brandvarm for tiden. I slutningen af oktober ramte han odds 4,33 på Alexander Zverev som vinder af ATP Köln. I samme uge ramte han også plet med Hugo Humbert til at vinde ATP Antwerpen. Franskmanden gav vanvittige odds 21,00. I sidste uge fandt tenniseksperten værdi i odds 10,00 på, at Alexander Zverev skulle vinde Paris Masters. Tyskeren nåede hele vejen til finalen, hvor han lagde ud med at vinde første sæt mod Daniil Medvedev. Herefter kom russeren desværre stærkt tilbage og vandt de to sidste sæt.

Det har imidlertid slet ikke slået klaus f ud, og han er selvfølgelig klar med et nyt spilforslag, som du kan se nederst i artiklen.

ATP Sofia - den unge kvartet, den ældre garde og langskuddet 

Turneringen i den bulgarske hovedstad er ramt af mandefald. En del afbud skyldes en lang sæson, men der har også været mange spillere, der har været været tilmeldt, da point fra Sofia kunne have afgjort, om de kom med til slutspillet i London, hvor de otte spillere med flest point igennem sæsonen deltager. Men nu er feltet til London fundet, og Sofia bliver spillet uden den helt store ståhej - ugen før London. Det er samtidig den sidste turnering i året for mange spillere, hvorfor jeg forventer en god og dedikeret indsats fra de flestes side. 

Turneringen spilles i lidt højde over havets overflade, hvilket gør, at bolden flyver hurtigere igennem luften. Der spilles på en Proflex indendørsbane, og spillerne før har udtalt, at bolden er svær at styre. 

Den unge kvartet 

Shapovalov, Minaur, Felix og Sinner udgør de fire store favoritter i Sofia, og de er også fra den såkaldte "Next Gen-gruppe". Det er en gruppe, hvor man har kategoriseret de mest lovende spillere, der kommer til at dominere sporten i de kommende år. De er samtidig også i stærk form indendørs, så det lover godt for kvaliteten i den bulgarske hovedstad. Det er svært at adskille dem niveaumæssigt p.t. Shapovalov kan ramme et voldsomt topniveau, hvilket han viste i Skt. Petersburg, hvor han burde have slået Rublev ud i semifinalen. Men canadieren har haft nogle mentale nederlag, der har gjort virkelig ondt. Først mod Fritz ved US Open, dernæst Albot French Open og så Rublev i Skt. Petersburg. Samtidig har han døjet med en skade i skulderen. Minaur har levet op til sin varedeklaration; stabilitet. Han har leveret stabilt med højt bundniveau. Felix har også haft et par nederlag, der har gjort ondt. Han tabte finalen mod Zverev stort i Köln og er nu 0-6 i finaler. Ugen efter tabte han semifinalen mod Schwartzman i en tæt gyser. Og i de sidste to uger har han tabt i første runde. Sinner er nok den spiller af de fire, der spås den største fremtid. Italieneren har det mest komplette spil af de fire, og han er også den yngste. Han viste sine evner indendørs sidste år, da han vandt slutspillet i Milano for de unge spillere. 

Den ældre garde 

De rutinerede spillere såsom Cilic, Mannarino, Millman og Struff har erfaringen og niveauet til at gå hele vejen. Alle fire har genfundet noget form på det seneste, og Mannarino og Millman nåede finalen i forrige uge på ATP-touren. Cilic er langsomt ved at finde sit niveau og har spillet ganske hæderligt de sidste par uger. Især hans sejr mod Felix i Paris imponerede mig. Struff har underpræsteret i Tyskland, men spillede lige op med Tsitsipas i Wien. Det vil utvivlsomt passe dem med et hurtigt underlag indendørs. Men man skal også holde øje med Fucsovics fra Ungarn. Han var i finalen sidste år i Sofia, og han har niveauet indendørs til at gøre det igen. Pospisil fra Canada må man heller ikke afskrive. En mand, der har slået Medvedev og Felix på dette underlag i 2020, hører til blandt de spillere, der kan gå hele vejen. 

Langskuddet 

Egor Gerasimov har potentialet til at vinde i Sofia. Han har dog haft nogle grimme nederlag det sidste stykke tid, hvor han har servet for sejren mod Felix i Köln og været oppe med break i tredje sæt mod Tiafoe i Nur-Sultan. Det skal dog ikke få mig til at afskrive hviderusseren totalt, da han før har vist, at han kan slå de allerbedst indendørs - og især på denne tid af sæsonen. 

Ugens spilforslag til ATP Sofia

Klaus f har vanen tro også et dugfriskt spilforslag klar. I denne uge peger pilen og værdien på kroatiske Marin Cilic. 

Marin Čilić til at vinde at ATP Sofia: Odds 9,5 hos Bet365* 

Kroatiske Cilic har vist fremskridt i de forgangne uger og har en gunstig lodtrækning i Sofia. Han spillede glimrende i Paris, hvor han slog Felix, og spillede en helt lige kamp mod hjemmebanefavoritten og den formstærke Humbert. Det hurtige underlag bør passe ham perfekt, da hans spil er skræddersyet til sådanne baner. Den største trussel i hans halvdel er Felix, som han dog lige har slået i Paris. 

Regnskab:
Spil i alt: 7
Vundne spil: 2
Tabte spil: 5
Profit: 18,33
Tbp: 262