Her i BetXperts optakt til Holland – Danmark får du de bedste odds. Du kan også læse et interview med tipredaktør Frank Pilantra, som tilmed kommer med inspiration til nogle spil på kampen. 

I denne optakt får du de bedste odds til Holland – Danmark. Du kan også læse et interview med BetXperts tipredaktør Frank Pilantra, som også har et par spilforslag, han deler ud af. 

Den store historie til Holland – Danmark er selvfølgelig, at Christian Eriksen er tilbage i landsholdstruppen. Læs også, hvad Frank Pilantra spår om Brentford-spillerens rolle i kampen, her i optakten. 

Odds på Holland – Danmark

BetXpert giver dig her et overblik over de bedste odds odds på Holland – Danmark. Venskabskampen spilles lørdag klokken 20.45 og kan ses på Kanal 5, Eurosport Player og Discovery+. 

Odds på Holland - Danmark: 1X2 Højeste odds Bookmaker
Holland 1,98
Uafgjort 3,65
Danmark 4,45
Odds på Holland - Danmark: over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,18
Under 2,5 mål 1,84
Odds på Holland - Danmark: begge hold scorer Højeste odds Bookmaker
Ja 1,90
Nej 1,90
Odds på Holland - Danmark: målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Memphis Depay scorer 2,40
Georginio Wijnaldum scorer 5,00
Virgil van Dijk scorer 11,00
Kasper Dolberg scorer 4,20
Jonas Wind scorer 4,50
Andreas Cornelius scorer 4,50
Christian Eriksen scorer 6,00
Andreas Skov Olsen scorer 5,50
Joakim Mæhle scorer 8,00
Thomas Delaney scorer 13,00
Rasmus Nissen Kristensen scorer 17,00

OBS: Odds på Holland – Danmark er fra fredag den 25. marts klokken 10.23.

Bookmakernes odds på Holland - Danmark viser os, at Kasper Hjulmands tropper skal overraske for at få noget med hjem fra Amterdam. Højeste odds på Holland er således 1,98 hos Marathonbet, mens højes odds på Danmark er 4,45 ligeledes hos Marathonbet. Er du mest til et kryds, får du odds 3,65 hos LeoVegas*

Frank Pilantra: Det kan godt gå galt

Holland har et godt hold med mange kendte stjernenavne. Det er nok de færreste, som vil bestride dette. Frank Pilantra, tipredaktør her på BetXpert, kan da også sagtens se, at Danmark ender med at rejse tomhændede hjem fra Tulipanlandet.

Danmark er ramt af en del fravær til kampen (se trupnytafsnittet for mere information), så hvad kan vi forvente os af Danmarks chancer i kampen?

- Holland har været overbevisende på det seneste. De vandt deres VM-kvalifikationsgruppe (foran Tyrkiet, Norge, Montenegro, Letland og Gibraltar, red.), og med tanke på vores fravær, ikke mindst det af Simon Kjær og Andreas ”AC” Christensen, kan det godt gå galt for Kasper Hjulmand og kompagni. 

- Jeg forventer at se en kamp, hvor Holland er spildominerende, mens de rød-hvide spillere vil satse på kontraangreb. 

Eriksen næppe i topform; Skov Olsen kan blive undervurderet

Ifølge Frank Pilantra skal vi nok ikke forvente at se Christian Eriksen tilbage på sit gamle landsholdsniveau endnu. 

Christian Eriksen er tilbage i Premier League og har senest spillet to gange 90 minutter, men har dog lige været ude med en omgang corona. Hvad forventer du dig af ”Kong Christian” i dette opgør?

- Der vil uden tvivl være masser af fokus på Christian Eriksen, men der må immervæk mangle en del endnu, før vi ser ham tilbage i topform. Jeg tvivler på, vi får ham at se fra kampens start, men han bliver i så fald nok skiftet ind til stor jubel på hans gamle hjemmebane i Amsterdam. 

Hvad så med Andreas Skov Olsen? Han har fået en forrygende start på sin landsholdskarriere, og han er tilmed kommet fabelagtigt fra land i Club Brugge (fire mål og fire assists i syv ligakampe). 

- Det kan komme Andreas Skov Olsen til gode, at de hollandske spillere nok ikke har det store kendskab til ham. Derfor kan det være, de undervurderer ham lidt, hvilket kan give ham noget tid og plads, som kan gøre ham farlig. 

- Jeg er dog af den holdning, at Skov Olsens fortid i FC Nordsjælland måske giver ham lidt mere kredit hos landstræneren, end talentet kan retfærdiggøre. 

Forvent hollandsk sejr i udskiftningsorgie

Tipredaktøren har svært ved at se andet for sig, end at Holland vinder kampen, hvor Hollands landstræner, Louis van Gaal, har bedyret, at han vil eksperimentere med en 3-5-2-formation. Normalt tyr hollænderne til 4-3-3. 

At Holland vil eksperimentere, undervejs eller fra start, i kampen, rokker ikke ved Frank Pilantras vurdering.

- Det bliver ikke nogen voldsom spændende kamp, men Holland vinder, og de kommer til at dominere i både boldbesiddelse og hjørnespark. 

- Jeg forventer desuden, at det bliver en fair spillet kamp med få uddelte kort. Og så får vi en masse udskiftninger. Jeg regner med, at Kasper Hjulmand vil benytte lejligheden til at teste de spillere, der normalt sidder på bænken i deres klubber, samt give chancen til nogle af de nye navne i truppen. 

Holland - Danmark: trupnyt

Vi skal naturligvis også se på trupnyt her i optakten til Holland - Danmark. Vi lægger ud med "Oranje". 

Holland
Louis van Gaal har indkaldt PSV-offensivesset Cody Gakpo, men han kan grundet en skade meget vel stå over mod Danmark. En anden PSV-spiller, nemlig forsvareren Jordan Teze, kan få debut, såfremt han kommer på banen. Det samme gælder for målmand Mark Flekken, som ventes at starte inde.

Bud på Hollands startopstilling (4-3-3):
Flekken; Blind, Dijk, Ligt, Dumfries; Wijnaldum, F. de Jong, Klaasen; Danjuma, Depay, Malen/Berghuis

Som nævnt vil Holland eksperimentere med 3-5-2, men det vides ikke, om det bliver fra kampens begyndelse, eller om det bliver på et senere tidspunkt. 

Danmark
Kasper Hjulmand må se bort fra Simon Kjær, Andreas ”AC” Christensen, Mikkel Damsgaard og Daniel Wass. Landstræneren har selv valgt at udelade FC Barcelona-spilleren Martin Braithwaite, fordi han ikke har spillet tilstrækkeligt. 

Målmand Daniel Iversen samt midtbanespilleren Casper Nielsen kan få debut, såfremt de rammer græsset i Amsterdam. 

Bud på Danmarks startopstilling (4-3-3):
Schmeichel; Mæhle, J. Andersen, Vestergaard, R. N. Kristensen; Delaney, Højbjerg, Nørgaard; Poulsen, Wind/Cornelius/Dolberg, Skov Olsen

Velkomstbonus hos Cashpoint* - få 500 kroner i freebets

Er du endnu ikke kunde hos Cashpoint*, har du mulighed for at score dig helt op til 500 kroner i freebets hos den populære, tyske bookmaker. 

  • Tryk på det grønne link nedenunder teksten
  • Opret konto hos Cashpoint*
  • Indbetal mellem 100 og 500 kroner
  • Indbetaler du 100 kroner, vil du være berettiget til et freebet på 100 kroner, når du har:
    • Omsæt de 100 kroner på én kupon med min. to kampe (valgfrie sportskampe)
    • Hvert spil på din kupon skal min. være til odds 1,50
  • Opfylder du ovenstående retningslinjer, vil du  klokken 12 dagen efter modtage et freebet på 100 kroner 
  • Indbetaler du i stedet, lad os sige 500 kroner, vil du skulle spille alle 500 kroner på én kupon med de samme krav som tidligere:
    • På én kupon med min. to kampe til min. odds 1,50 per kamp
  • Herefter vil du igen få et freebet på 100 kroner klokken 12 den følgende dag. 
  • Du vil yderligere modtage ét freebet om ugen til en værdi af 100 kroner de kommende fire uger
  • Du vil med andre ord modtage 5 freebets a 100 kroner stykket: ét dagen efter din første kupon og herefter ét om ugen de næste fire uger
  • Samme fremgangsmetode gælder ved indbetalinger på 200, 300 og 400 kroner
  • Det er et krav, at du tilmelder dig Cashpoints nyhedsbrev, da det er her, du får tilsendt dine freebets