Der venter en vaskeægte mesterskabskamp i Premier League søndag klokken 17.30. Topholdet Manchester City får besøg af Liverpool, der er blot et point efter i stillingen. I BetXperts optakt til kampen kan du blandt andet finde de bedste odds på City - Liverpool.

Med otte spillerunder tilbage er der stadig masser af spænding, hvad angår mesterskabet i England. Manchester City fører med et point ned til Liverpool, inden de to storklubber mødes på Etihad søndag klokken 17.30.


De to engelske mesterskabskandidater var begge i aktion tirsdag aften i Champions League, hvor turneringen er nået til kvartfinalerne. City spillede hjemme mod Atlético Madrid og sejrede med 1-0 på et mål af Kevin De Bruyne. City mødte et meget, meget defensivt indstillet Atlético-mandskab, der havde en tydelig agenda, og det var at komme fra Etihad med et acceptabelt udgangspunkt til næste uges returkamp i Madrid.

Liverpool var i Lissabon i deres midtugekamp, hvor Benfica ventede på Estádio da Luz, og her sikrede Jürgen Klopps mandskab sig en sejr på 1-3, og det er svært at forestille sig, at Liverpool skulle smide den føring væk i returen på Anfield i den kommende uge. 

Odds på Manchester City - Liverpool

Herunder finder du de bedste odds på Manchester City - Liverpool. Der er kampstart søndag klokken 17.30, og du kan se kampen direkte på See og Viaplay.

Odds på Manchester City - Liverpool (1X2) Højeste odds Bookmaker
Manchester City 2,13
Uafgjort 3,94
Liverpool 3,60
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,77
Under 2,5 mål 2,28
Manchester City - Liverpool odds (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,64
Målscorer i Manchester City - Liverpool Højeste odds Bookmaker
Mohamed Salah scorer 2,80
Raheem Sterling scorer 3,10
Diogo Jota scorer 3,60
Kevin De Bruyne scorer 3,85
Ilkay Gündogan scorer 4,40

Odds på City - Liverpool er senest opdateret fredag den 8. april klokken 10.40

Spil på City - Liverpool hos Cashpoint

Jürgen Klopp og Pep Guardiola har mødt hinanden 22 gange tidligere, og begge managers har vundet ni gange i de indbyrdes møder. Fire gange er det endt uafgjort. 

Seneste møde mellem de to fandt sted i begyndelsen af oktober sidste år, og her endte det 2-2 på Anfield. Liverpool førte ellers kampen to gange undervejs. 

Fønix: "Jeg tror ganske meget på X'et"

BetXpert har interviewet sitets Premier League-ekspert Fønix om søndagens storkamp. Eksperten har rosende ord til Liverpools offensiv, men han tror på et uafgjort resultat.

- Liverpool besidder måske verdens bedste offensiv, så man kan aldrig sige aldrig. Men jeg tror ganske meget på X'et, da det er en kamp, ingen må tabe. Det taler imod Liverpool, at Klopps drenge tillader mange store chancer. Selv Watford kom til store chancer i weekenden. Van Dijks makker - hvem end det er - har tendens til at lave fejl, som vi så med Konaté i Lissabon. Det klikker selvfølgelig ikke 100 procent for City heller, men her er Kevin De Bruyne i voldsomt god form, hvilket Liverpools stjerne Mohamed Salah ikke er, fortæller Fønix. 

Fønix tror endda så meget på uafgjort i søndagens kamp, at han har det som spilforslag her på BetXpert.

Kampen ender uafgjort: Odds 3,85 hos NordicBet*

Fønix argumenterer blandt andet for uafgjort, fordi det er en kamp, ingen af holdene må tabe. Han ser det som en kamp, hvor frygten for at tabe overstiger lysten til at vinde. Seneste møde mellem de to endte også uafgjort. Du kan læse Fønix' spilforslag i fuld længde her

Er du interesseret i at se flere spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du finde dem alle her.

Hvad angår kampbilledet søndag, så forventer Fønix, at City vil være mest på bolden, og Liverpool vil satse på omstillinger.

- City vil være mest på bolden, og Liverpool vil være hæsblæsende i omstillinger. Som sædvanlig i disse kampe. Men det hele kan godt blive mere afventende, for et nederlag kan blive skæbnesvangert for dem begge, da to eller fire point kan blive vanskeligt at hente, siger Fønix og fortsætter:

- Det kan et point selvfølgelig også blive for Liverpool, men med status quo lever håbet for begge hold "to fight another day". 

Hvem tror du mest på i guldkampen i England? 

- Jeg holder stadig på City. Ja, de lyseblå fra Manchester vil sikkert helst have det Champions League-trofæ, de har higet efter under Pep's regime. Men Citys slutprogram er bedre end Liverpools, og Liverpool har været lidt heldige med at undgå en uafgjort i deres imponerende stime. Jeg dufter en bananskræl forude, lyder det fra Fønix. 

Bud på startopstillinger

Manchester CityEderson - Walker, Stones, Laporte, Cancelo - De Bruyne, Rodri, Gündogan - Sterling, Foden, Grealish

LiverpoolAlisson - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson - Keïta, Fabinho, Thiago - Salah, Mané, Jota

I midtugen var City uden en karantæneramt Kyle Walker, men højrebacken er til rådighed igen søndag, og han glider med stor sandsynlighed ind i startopstillingen igen. City er stadig uden skadede Rúben Dias. 

Jürgen Klopp bragte Luis Díaz fra start i Lissabon, og her var colombianeren glimrende og leverede både en assist og et mål. Fønix er dog ikke i tvivl om, at Díaz er tilbage på bænken søndag på Etihad. 

- Díaz er femtevalget til de tre frontpladser. Salah er selvskrevet, og så bliver det to af de tre andre, fortæller Fønix.