Onsdag aften mødes Chelsea og Real Madrid på Stamford Bridge i det første opgør af Champions League-kvartfinalen. BetXpert bringer i denne optakt blandt andet udvalgte odds på Chelsea - Real Madrid.

For anden sæson i træk skal Chelsea og Real Madrid møde hinanden i en knockoutkamp i Champions League. De mødtes i semifinalen i 2020/2021-sæsonen, og Thomas Tuchels Chelsea-mandskab sejrede dengang med samlet 3-1. Første opgør i Madrid endte 1-1, og returen på Stamford Bridge vandt Chelsea med 2-0 på mål af Timo Werner og Mason Mount. 


Det er de færreste klubber, der kan prale med aldrig at have tabt til Real Madrid, men det kan Chelsea. Fem gange i historien har Chelsea mødt Real Madrid, og statistikken lyder på tre Chelsea-sejre og to uafgjorte. Nu har Real Madrid så to chancer mere for at hente klubbens første sejr mod The Blues. 

Odds på Chelsea - Real Madrid

Nedenfor finder du de bedste odds på Chelsea - Real Madrid. Der er kampstart onsdag aften klokken 21.00, og du kan se Champions League-kvartfinalen direkte på TV3+ og Viaplay. I den anden kvartfinale onsdag aften mødes Villarreal og Bayern München. 

Odds på Chelsea - Real Madrid (1X2) Højeste odds Bookmaker
Chelsea 2,14
Uafgjort 3,45
Real Madrid 4,05
Chelsea - Real Madrid odds (hvem går videre?) Højeste odds Bookmaker
Chelsea 1,90
Real Madrid 2,05
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,25
Under 2,5 mål 1,79
Chelsea - Real odds (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,96
Nej 2,00
Målscorer i Chelsea - Real Madrid Højeste odds Bookmaker
Karim Benzema scorer 3,25
Romelu Lukaku scorer 3,30
Timo Werner scorer 4,20
Vinícius Júnior scorer 5,10
Toni Kroos scorer 13,00

Odds på Chelsea - Real Madrid er senest opdateret tirsdag den 5. april klokken 11.56.

Hvis du er interesseret i at se spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du finde dem alle lige her.

Fønix: "Kan blive skyttegravskrig med få mål"

Chelsea fik ikke just den bedste optakt til Champions League-kvartfinalen mod Real Madrid, da de i weekenden tabte med hele 1-4 til Brentford på hjemmebane.

BetXperts Premier League-ekspert Fønix mener dog ikke, man skal tolke for meget på 1-4-nederlaget til Brentford.

- Brentford-kampen var speciel, og jeg tror, man skal passe på med at tolke for meget på den. Chelsea sad ret tungt på kampen uden at sprudle, hvilket er typisk efter en landskampspause. Ved 1-0-målet tror jeg, at Chelsea-spillerne kollektivt tænkte "done deal - så er det Real". Det var selvfølgelig en fejl, men værre er det ikke, siger Fønix og uddyber:

- Champions League-pladsen er stadig nogenlunde sikker, og det er Real-kampen, der er alfa og omega. Så ingen søvn er gået tabt i weekenden.

Chelsea slog Real Madrid ud i Champions League-semifinalen sidste år. Tror du, Chelsea lykkes med at slå Real ud for andet år i træk?

- Fifty-fifty er det konservative svar. Real var i tovene mod PSG, men så slog Benzema til, og han har været flyvende. Og så er han bare vanvittig dygtig i de store kampe. Omvendt er Chelsea bedre bredt set, selvom man i min optik mangler "AC" på holdet. 

Fønix forventer cirka det samme kampbillede, som vi så i weekendens kamp på Stamford Bridge.

- Jeg forventer, at Real kommer til at stå dybt og satse på kontra. Så noget nær det samme kampbillede som Chelsea - Brentford. Dog overraskede Chelsea i den første kamp på Bernabéu i sidste sæson ved at komme meget offensivt ud. Thomas Tuchel kan godt finde på at fifle med noget her og forsøge at overraske, fortæller Fønix og fortsætter:

- Det håber jeg, han gør, for ellers bliver det en skyttegravskrig med få mål. Hvilket er den logiske vurdering af kampen.

Paulo Chichon: "Jeg har Chelsea som smal favorit samlet"

BetXpert har også interviewet Paulo Chichon, der er ekspert i spansk fodbold. Derudover er han vært på podcasten "Lyden af La Liga". Han mener, at Chelsea er favoritter til at gå videre til semifinalen.

- Jeg har Chelsea som smal favorit samlet, fordi deres træner virker dygtigere i de enkelte taktiske kampe, og fordi Tuchels spillermateriale er mere pragmatisk og mangfoldigt, siger Paulo Chichon og fortsætter:

- Dog har Real Madrid jo historien og rutinen på sin side og bør heller ikke lade sig overraske af Tuchel og Chelsea denne gang, dels fordi de har mødt holdet for et år siden, og naturligvis også fordi Chelsea-holdet virker mindre stærkt nu, end da de to klubber mødtes sidst. 

Real Madrid gik på landskampspause med en ydmygelse leveret af Barcelona, der tog fra Bernabéu med en sejr på 4-0. I weekenden fik madrilenerne så oprejsning ved at vinde 1-2 ude mod Celta, men er man i Real Madrid videre fra Barcelona-ydmygelsen?

Sådan en Clásico-udklassering glemmer man ikke lige sådan. Real Madrid er både videre og så slet ikke alligevel. Man har praktisk talt vundet ligaen, så resultatet får ikke den store indvirkning på noget i denne sæson, fortæller Chichon og fortsætter:

- Alligevel virker det til at Xavis Barcelona-hold har gjort omverdenen opmærksom på, at det her Real Madrid-hold har haltet gevaldigt i 2022 og at ligatitel til trods, er der store spørgsmålstegn i holdets form, niveau og udtryk.

Som allerede nævnt flere gange i artiklen, så slog Chelsea Real Madrid ud af Champions League i sidste sæson. Ifølge Paulo Chichon bør det nuværende Real Madrid dog være stærkere end Real anno foråret 2021.

- Real Madrid bør stå en smule stærkere nu end for et år siden trods Zidanes evne til at få holdet til at præstere over evne i den type kampe. Ancelotti har forløst Vinícius, skabt et fremragende makkerpar i Militão og Alaba og så er Courtois og Benzema henholdsvis verdens bedste målmand og angriber p.t. i min optik, siger Paulo Chichon.

- Real Madrids problem mod Chelsea bliver dog stadig det samme som i sidste sæson, fordi Chelsea råder over mere dynamiske, moderne universalspillere, mens Real Madrid skal sætte sin lid til en fantastisk målmand, en klassisk og kynisk angriber og en aldrende, rutineret midtbane, lyder det fra Paulo Chichon. 

Bud på startopstillinger

Chelsea: Mendy - Azpilicueta, Silva, Rüdiger - James, Kanté, Jorginho, Alonso - Mount, Ziyech - Havertz

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militão, Alaba, Mendy - Kroos, Casemiro, Modric - Asensio, Benzema, Vinícius Júnior

Chelsea er uden langtidsskadede Ben Chilwell, og Real Madrid er uden Eden Hazard, Luka Jovic og Isco. 

Der er returkamp på Santiago Bernabéu tirsdag i næste uge.