Sponsoreret indhold fra NordicBet

Trods endnu en stærk præstation i kampen mod Albanien, har Lasse Vibe ikke udsigt til en plads i startopstillingen mod Portugal. Sådan lyder vurderingen fra NordicBet.

Lasse Vibe er i øjeblikket et af de varmeste danske fodboldnavne. Den tidligere SønderjyskE-spiller scorer mål på samlebånd for IFK Göteborg i Allsvenskan, og han har vist sig som en særdeles stærk joker i EM-kvalifikationskampene mod Armenien og Albanien. Senest satte han fut i den danske offensiv med et mål og adskillige stærke aktioner i 1-1-kampen mod albanerne.

Alligevel tror oddsætterne hos NordicBet ikke på, at Morten Olsen finder plads til den effektive angriber i startopstillingen mod Portugal. I øjeblikket belønnes en startplads til Lasse Vibe med odds 2,20, mens en bænkeplads blot giver pengene 1,60 gange igen.

"Lasse Vibe har været et friskt pust som indskifter i de seneste to kampe, men det bliver næppe i en vigtig kvalifikationskamp mod gruppens stærkeste modstander, at Morten Olsen giver ham start-debut på landsholdet. Nicklas Bendtner sidder tungt på angriber-positionen, og vi har svært ved at forestille os, at landstræneren ændrer på spilsystemet og pludselig spiller med to angribere mod Portugal", siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og fortsætter:

"Vibes chance ligger nok snarere i en plads som højre kant, hvor Yussuf Poulsen, Lasse Schöne og Martin Braithwaite er konkurrenterne. Men vi tror mest på, at Morten Olsen endnu engang bruger ham som offensiv joker i de sidste 20-30 minutter, hvor vi måske skal jagte et mål."

Kampen mod Portugal spilles tirsdag klokken 20.45 i Parken.

Starter Lasse Vibe på banen mod Portugal?
Ja: odds 2,20

Nej: odds 1,60Find oddset på NordicBet* under under Fodbold - Danmark - Specialspil