Her får du BetXperts optakt med odds til Danmark – Østrig. Nations League-opgøret spilles i aften klokken 20.45. 

Så er det blevet tid til den sidste kamp i Nations League i denne landsholdspause. Danmark møder i aften Østrig i en uhyre vigtig kamp, som kan blive vital for vores EM i 2024. Derfor skal der helst tre danske point på kontoen. Læs mere nede i artiklen. 

Her i optakten til Danmark – Østrig får du de bedste odds, og du kan også læse trupnyt og bud på startopstillinger. 

Spil 500 kroner risikofrit på Danmark mod Østrig hos LeoVegas* 

  • Gå til LeoVegas.dk og opret en konto
  • Du skal oprette din konto via linket herovenover eller det grønne link herunder, ellers virker tilbuddet ikke
  • Spil 500 kroner på Danmark (1X2) til aftenens kamp mod Østrig
  • Hvis du taber på dit spil, får du de 500 kroner retur
  • Der er ingen omsætningskrav i forbindelse med kampagnen

Få dit risikofrie spil her

Odds på Danmark – Østrig

BetXpert giver dig her et overblik over markedets bedste odds på Danmark – Østrig. Kampen spilles i aften klokken 20.45 og kan følges på TV 2 samt på streamingtjenesten TV 2 Play. 

Odds på Danmark - Østrig: 1X2 Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,85
Uafgjort 3,70
Østrig 4,75
Odds på Danmark - Østrig: over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,08
Under 2,5 mål 1,86
Odds på Danmark - Østrig: begge hold scorer Højeste odds Bookmaker
Ja 1,92
Nej 1,90
Odds på Danmark - Østrig: målscorerodds Højeste odds Bookmaker
Andreas Cornelius scorer 2,90
Jonas Wind scorer 2,90
Andreas Skov Olsen scorer 3,75
Christian Eriksen scorer 3,80 ​​​​​​​
Joakim Mæhle scorer 5,40 ​​​​​​​
Marko Arnautović scorer 4,00 ​​​​​​​
Marcel Sabitzer scorer 8,00

OBS: Odds på Danmark – Østrig er fra mandag den 13. juni klokken 11.07.

Bookmakernes Danmark – Østrig-odds viser, at de rød-hvide spillere skal være favoritter. Bedste odds på Danmark er således 1,85 hos Cashpoint*. Bedste odds på Østrig er 4,75 hos bet365*. Er du mest til krydset, bør du spille hos Unibet*, som har odds 3,70. 

Danmark – meget er på spil

Danmark har fået en god start på Nations League. Først tog vi til Stade de France og vandt med 2-1. Det er nok ikke helt urimeligt at sige, at ”Les Bleus” var en kende bedre end os, men vi kendte vores besøgelsestid, og derfor fik vi endt 0-1 til 2-1. En rigtig fin skalp at få. Det er bestemt ikke hver dag, vi besejrer VM- og Nations League-mestrene. 

Herefter tog landsholdet en tur til Wien for at duellere mod Østrig. Igen var det danske hold det næstbedste på banen, og igen trak vi os sejrrigt ud af opgøret med en 2-1-sejr. Østrigerne havde flere gode tilbud, særligt i 2. halvleg, men der skulle en fejl fra Kasper Schmeichel til, før de fik udlignet danskernes mål fra 1. halvleg. 

Indskiftede Jens Stryger Larsen ville dog ikke være med til dele pointene. Derfor trak han ind i banen fra sin position på venstre back og satte bolden ind ved fjerneste stolpe. Flot og simpelt så det ud. 

I fredags skulle Danmark så endelig spille hjemme i Parken igen. Her var vi klart bedst før pausen mod Kroatien, men vi fik desværre ikke prikket bolden ind. Det udnyttede gæsterne ved blandt andet at sætte Luka Modrić ind efter pausen, og det gjorde udslaget. 

Kroatien var bedst i 2. halvleg, og derfor var det ikke ufortjent, at de kunne løbe med sejren på 1-0. Dog skal det siges, at kroaterne ikke var specielt farlige eller havde specielt mange chancer, men det samme kan desværre siges om Danmark. Bestemt ikke nogen optimal optakt til kampen mod Østrig. 

Og apropos: Aftenens kamp er meget vigtig, da her er mere på spil end bare tre point. Først og fremmest vil en sejr betyde, at Danmark vil være utrolig tæt på at blive seedede i øverste lag, når der til oktober skal trækkes lod til kvalifikationsturneringen om at komme med til EM 2024. 

For det andet vil det stille os i en gunstig position til at vinde denne Nations League-gruppe. En gruppesejr vil betyde to ting: Vi skal spille Final 4-stævne om Nations League-trofæet mod de andre tre Pulje A-vindere. Her er der både penge og prestige på spil. 

For det andet, og det er måske det allervigtigste, vil en gruppesejr medføre, at vi får en ekstra chance for at kvalificere os til EM 2024 – dette hvis vi altså misser vejen til slutrunden via den traditionelle kvalifikationsturnering; så venter der nemlig et playoffopgør om en billet til slutrunden. Men alt dette kun hvis vi vinder gruppen. 

Med andre ord: Danmark har alle gode grunde til at gå helhjertet efter sejren i aften. 

Østrig – jagter 1.-pladsen

Østrigerne har fået en lidt blandet start på Nations League-turneringen. De lagde ud som fyr og flamme ved at besejre Kroatien med 3-0 i Osijek. Herefter kom de imidlertid lidt ned på jorden igen, da det blev til et 1-2-nederlag hjemme mod Danmark. Som nævnt i afsnittet ovenover var det dog måske ikke helt fortjent, at Østrig ikke fik point ud af anstrengelserne. 

Senest blev det så til 1-1 hjemme mod Frankrig, som udlignede med cirka syv minutter plus tillægstid tilbage af opgøret. Et på papiret godkendt resultat for alpelandet. 

Med Danmarks nederlag til Kroatien betyder det da også, at Østrig nu har muligheden for at sætte sig på 1.-pladsen i gruppen. Det gør de, hvis de vinder i Parken i aften. Så vil de nemlig komme på syv point, mens Kasper Hjulmand og kompagni har seks.

Skulle du være i tvivl om, hvorvidt aftenens gæster i nationalarenaen bør være motiverede for at snuppe duksepladsen i gruppen, så (gen)læs blot ovenstående afsnit, hvor Danmarks motivation er beskrevet. Eneste forskel er, at Østrig ikke er på vippen til at blive seedede i første lag til EM-kvalifikationen. 

Optakt til Danmark – Østrig: trupnyt og startopstillinger

Her til sidst i denne optakt til Danmark – Østrig får du de seneste trupnyheder og vores bud på de to startopstillinger.

Danmark
Thomas Delaney og Yussuf Poulsen har begge forladt landsholdslejren efter Kroatien-kampen. Kasper Dolberg døjer med en skulderskade og må derfor betegnes som værende tvivlsom til opgøret. 

Bud på Danmarks startopstilling (4-3-3):
Schmeichel; Mæhle, Andersen, ”AC”, R. Kristensen; Eriksen, Højbjerg, M. Jensen; Damsgaard, Cornelius/Wind, Skov Olsen

Østrig
Ralf Rangnick må formentlig undvære Real Madrid-stjernen David Alaba samt Philipp Lienhart. 

Bud på Østrigs startopstilling (4-3-1-2):
Pentz; Wöber, Danso, Trauner, Lainer; Sabitzer, Laimer, Schlager; Baumgartner; Kalajdzic, Weimann