I en uge med få overraskelser på fodboldfronten (pga tidlige odds den primære leverandør til OddsXperts kampprogram) var det "Effing" der løb med førstepladsen.

Blandt hans pletskud (han satte seks spil og ramte dem alle) var ugens højeste odds: 4,5 lørdagens udesejr til Gijon mod Mallorca. I alt blev det til 8,4 point for Effing.

Nr blev "Konaldo" med 7,4 point. Han ramte syv ud af syv tips - men altså med lavere gennemsnits-odds end Effing.

De 334 øvrige deltagere i uge 4 må prøve igen i denne uge.

Præmievindere, uge 4

Nr 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): Effing 8,4 point

Nr 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): Konaldo, 7,4 point

Vinderne får en mail fra BetXpert.

1 dag tilbage i måneds-konkurrence 

I månedskonkurrencen for januar er "Effing" og "Konaldo" derimod et godt stykke fra toppen. De indtager henholdsvis 16.- og 126.-pladsen med 8,4 og 0,5 point. Nr 1 er "Mummies" med 21,50 point.

Men med fire dage tilbage, kan der stadig nå at ske meget i december; der er stor spænding om de 6 præmiegivende pladser (nr 6 er "Husika" med 13,78 point) - selv om håbet i sagens natur ikke er lige stort hos alle 483 deltagere. Agterlanternen ("Angst") har 28,80 minuspoint.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.