Det eneste, der på den sidste dag i marts kunne vælte den førende af pinden i OddsXperts månedskonkurrence, var uafgjort i en svensk håndboldkamp. Og der indtraf faktisk en overraskelse i Hammarby-Guif... - men den bestod i, at udeholdet vandt.

Dermed kunne "Tonic", der lå i spidsen med 19,01 point og selv undlod at spille den sidste dag, ånde lettet op og hjemtage førstepræmien. Til gengæld skete der en ændring på andenpladsen, som "Kruse" erobrede via uafgjort i den tyske regionalligakamp mellem Kickers Offenbach og Siegen. På tredjepladsen kom så "b.westy" (i øvrigt ekspert her på BetXpert, med ansvar for polsk fodbold).

De tre får følgende præmier, sponsoreret af Sportingbet:

1.500 DKK: 1. Tonic 19,01 point (17 rigtige af 27 tip)
1.000 DKK: 2. Kruse 17,13 point (15 rigtige ud af 24)
500 DKK: 3. b.westy 15,70 point (15 rigtige ud af 26)

Hver præmievinder får pengene indsat på en Sportingbet-konto og vil blive kontaktet af BetXpert vedrørende detaljerne.

OddsXpert kører videre

I alt dystede 668 om at blive OddsXpert i marts.

I dag starter endnu en måned - og dermed endnu en månedskonkurrence i OddsXpert.

Gå ind på http://www.betxpert.com/oddsxpert/ og afgiv dit tip. Det handler om dygtighed - og om mod...

Konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Ud over månedspræmierne uddeles også ugepræmier: Hver mandag får den foregående uges OddsXpert 500 kroner indsat på en Sportingbet-konto. I alt uddeles præmier for 5000 kr hver måned.