Desværre er det ikke kun os civile der fester nytårsaften - sportsfolket gør også, og derfor ligger markedet meget stille idag. Af denne årsag har det været vanskeligt at finde kampe til OddsXpert, som ikke er en tand for eksotiske, hvorfor OddsXpert 2007 dermed er rundet af.

Dette betyder også, at "Depor.dk" i dén grad blev decembers vinder. Ikke nok med at han med 29,37 point har hele 5,57 point ned til nummer to, men han har også to ugesejre under bæltet - endda i træk!

December måneds vindere:
1 - 1.200 DKK: Depor.dk 29,37 point
2 - 800 DKK: fuge 23,80 point
3 - 500 DKK: Rudisan 22,98 point
4 - 300 DKK: mc.city 22,78 point
5 - 200 DKK: jonde 22,15 point

Også ugekonkurrencen er rundet af, og også her finder vi en suveræn vinder. På andens har vi "forzadepor", som med 9,80 point vanligt ville være et godt bud på en vinder. Men ikke når "Brygger" trækker flotte 14,70 point op af hatten. En flot bedrift, som ingen var i nærheden af.

For sin sejr belønnes "Brygger" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto. Alle vindere kontaktes direkte.

Godt nytår!

Med denne årets sidste nyhed, ønsker BetXpert hermed alle brugere et rigtig godt nytår, og siger tak til alle der i løbet af året har deltaget i både forum, konkurrencer, chat, brugertips mv., samt ikke mindste sende en tak og en nytårshilsen til alle de øvrige "menige" besøgende der har været forbi BetXpert i løbet af 2007.

Udover at der bydes på en god samling ekspert- og bruger-tips så snart det nye år ringes ind, vender vi naturligvis stærkt tilbage i denne sektion allerede på det nye års første dag, hvor Torben N. Sørensen tager hul på 2008 med en artikel der henvender sig til alle dem der gerne vil have overskud på deres spil i det nye år.

2008 lægger i BetXpert regi i øvrigt ud med en lancering af en ny og meget omfattende livescore og statistik-sektion, med en detalje-rigdom alle brugere kan glæde sig til at stifte bekendtskab med når den lanceres et par uger inde i det nye år.

I løbet af 2008 vil en del øvrige nye tiltag og features finde vej til BetXpert, bl.a. det meget omtalte betting-regnskab. Uden at vi skal løfte sløret for alt for meget, vil året bringe en del forbedringer og forandringer til BetXpert, i vores bestræbelser på fortsat at være Danmarks bedste spillesite!

Rigtig godt nytår til alle!