Den just overståede weekend afsluttede såvel uge- som måneds-konkurrencen i OddsXpert. I månedskonkurrencen for september er en ny præmiefordeling blevet introduceret, hvor de bedste fem præmieres med pengepræmier indsat hos Sportingbet.

Månedskonkurrencen

September måneds vinder blev "sats" som med 10 rigtige tip ud af 29 afgivne samlede 22,55 point sammen. Det var dog nær gået galt i slutspurten, da de tre afsluttende tip alle strøg ved siden af. Men heldet var med "sats" for ingen af de nærmeste konkurrenter præsterede at skrabe et tilstrækkeligt antal point ind på månedens sidste dage. Tættest på var "Kaptajn Rooney", med 22,07 point for måneden. Præmierne fordeler sig dermed således:

1.200 DKK: sats - 22,55 point
800 DKK: Kaptajn Rooney - 22,07 point
500 DKK: Mad Dog - 20,90 point
300 DKK: freluk - 18,17 point
200 DKK: o1michaeljensen 17,07 point

Ugekonkurrencen

Gassen var gået en kende af ballonen i ugekonkurrencen for uge 39 forud for ugens sidste dag. Ugens vinder, "honholt", havde i ugens løb været så godt kørende, at ugesejren kun kunne glide af hænde hvis de nærmeste konkurrenter ramte en overraskelse. Derfor valgte "honholt" at køre sejren hjem i sikker stil, ved simpelthen at undlade tip på søndagens superligakampe. "gonzo06" var den der kom tættest på en overhaling, men OB-sejr i Silkeborg var ikke i tilstrækkelig høj kurs til, at tage det afgørende skridt til tops.

For sejren belønnes "honholt" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

OddsXpert konkurrencerne

Søndag startede en ny udgave af månedskonkurrencen, og har du endnu ikke afgivet dit første tip, så fortvivl ikke! Måneden er lang, og mulighederne er mange!

Denne mandag lyder startskuddet for endnu en ugekonkurrence i OddsXpert. Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.