Hvordan vinder man OddsXpert? En god måde at klare det på er, at ramme alle spil. Dette evnede "pr0nking" i den forgangne uge, hvor 5 ud af 5 sad lige i skabet, og da ingen af de nærmeste konkurrenter havde sat sin lid til Viborg, så var sejren aldrig helt i fare. 10,01 point var hvad der skulle til - 1,60 point foran nærmeste forfølger, "Søren" med 8,60 point. "Søren" fører efter to dage af april den nye månedskonkurrence.

For sejren får "pr0nking" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpel. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen
Ved siden af ugekonkurrencen indeholder OddsXpert en månedskonkurrence. Her er der 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

Marts måned havde sin sidste dag i fredags, hvor de sidste brikker faldt på plads. Vinderen af marts blev "bruusman", som i overlegen stil løb med æren og førstepræmien med hele 20,10 point. Hele 4,68 point var der ned til nummer to, "tjav" med 15,42 point. Kampen om trediepladsen var tæt, men da "cyberDK" og "misobo12" begge havde luret SønderjyskE sejr over Herning var der intet der kunne ændre ved, at "cyberDK" løb med trediepladsen og dermed fik del i præmierne. Et stort tillykke til de dygtige vindere!

OddsXpert-konkurrencen er som nævnt gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Det handler om dygtighed - og om mod...