Verdens måske bedste klubhold, FC Barcelona, snublede søndag for anden weekend i træk. I sidste uge tabte holdet på hjemmebane med 1-3 til Atletico Madrid (efter 14 ligasejre i træk!), og denne gang blev det 1-0 til Valencia på Mestalla.

Helt uventet var det ikke, eftersom Barca måtte undvære Ronaldinho og diverse andre nøglespillere. I hvert fald ikke for vinderen af OddsXpert-konkurrencen i uge 4; han scorede nemlig odds 2,7 for Valencia-sejren og kom dermed op på 10,1 point - 1,3 foran nr 2.

For sejren i OddsXpert får "sbb" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpelt. Det svære er at ramme de rigtige tegn...

Månedskonkurrencen i februar

Ved siden af ugekonkurrencen indeholder OddsXpert en månedskonkurrence. Her er der 3 præmier - på 1500, 1000 og 500 DKK - i modsætning til ugekonkurrencen, hvor kun vinderen får en præmie.

I månedskonkurrencen indtager "sbb" også førstepladsen - med 12,7 point. Nr 2 er "nygaard84" med 10,6 - mens "salle1976" har 10,38 på tredjepladsen. Måneden er dog ikke engang halvvejs, og meget kan endnu ske...

OddsXpert-konkurrencen er som nævnt gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.

Det handler om dygtighed - og om mod...