Den forgangne uges OddsXpert konkurrence udvikledes sig til en hundekamp med bid i. Der gik galskab i "Mad Dog" i de afsluttende dage, hvor høje odds sad lige i øjet fire dage i træk. Det viste sig dog ikke at være nok, da "Hundehandleren" lagde flokken til ro med en flot og stabil indsats. Hvert enkelt tip på alle ugens dage var i det gode hus, og sådanne serier giver pote.

For sejren belønnes "Hundehandleren" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Månedskonkurrencen

Det spidser til i månedskonkurrencen, hvor der for tiden er udskilningsløb i det forreste felt. To deltagere er i front, "o1michaeljensen" og "sats", og meget tyder på at det bliver en af disse to der løber med titlen. Dog kan efterfølgerne nå at blande sig i striden endnu, men der skal høje point på tavlen for at det skal lykkes.

Denne mandag lyder startskuddet for endnu en ugekonkurrence i OddsXpert, mens der på søndag åbnes op for en ny månedskonkurrence. Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.