Den nye stil i udvalget af kampe til OddsXpert er at dække bredt i sportsgrene og ligaer. Derfor er håndbold, basketball og ishockey nu regelmæssigt på programmet - og det involverer fra tid til anden et kanon-odds!

Dette var netop tilfældet lørdag, da FC Midtjyllands håndbold-damer fik uafgjort ude i Europa Cup mod Zvezda Zvenigorod. 28-28 var resultatet, 12,00 var oddset. Dette høje odds fik i dén grad betydning for ugekonkurrencen.

Fremme forrest i feltet havde alle - ikke overraskende - gættet netop dette tegn, og kampen var tæt om de præmiegivende placeringer. Hele seks deltagere hentede over 10 point, men det var ”SwuB” og ”cykelfro” der kom bedst ud af ugen med hhv. 12,60 og 12,40 point. ”mc.city” trak sorteper med 12,25 point, men kan dog glæde sig over at have vundet for ikke så mange uger siden.

For bedrifterne som ugens nr. 1 og 2 belønnets ”SwuB” og ”cykelfro” med hhv. 700 og 300 kr. indsat på en konto hos konkurrence-sponsoren Sportingbet.

Vinderne vil blive kontaktet direkte af BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Hver uge uddeles en præmie på 700 kr. til vinderen og 300 kr. til andenpladsen, og hver måned begaves de seks bedste med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Pengene indsættes på en Sportingbet-konto.