Vi kårer de dygtige vindere af august-måneds OddsXpert og uddeler 7.000 kr. i samarbejde med Scandic. Vinderen denne gang blev tolle10...

Der var drama til sidste kamp, da tolle10 vandt OddsXperts månedskonkurrence i september. Med et overskud på 18,45 enheder sikrede han sig således sejren, skønt lkjestrup havde hentet samme overskud. 

Reglen ved pointlighed siger dog, at den bruger der har ramt det højeste enkeltodds vinder, hvorfor tolle10 trak sig sejrrigt ud af sidste måneds konkurrence. Han ramte nemlig odds 4,3, da Porto og FCK spillede uafgjort i Portugal.

Præmievindere i september:

1 tolle10 - 18,45

2 lkjestrup - 18,45

3 MIVI - 16,76

4 CDbjerg - 13,40

5 Sondergaard - 13,15

Vinderne er blevet kontaktet af BetXpert - tjek jeres mail.

Deltag selv i den gratis kamp om 7.000 kr. - hver måned!

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Scandic. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den aktuelle uge- og måneds-konkurrence på OddsXpert-siden.

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Scandic. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Scandic. Ud fra kampene skal du vurdere, hvad du vil spille på, og går det hjem, får du point til din balance. Misser du derimod, får du ét minuspoint.