Uge 45 i OddsXpert-konkurrencen (præmier på 700 og 300 kr): Samtlige brugere havde svært ved at greje denne uges OddsXpert-runde

 

Der blev ikke høstet mange point i uge 45-versionen af vores OddsXpert-konkurrece. Førstepladsen blev nuppet med beskedne 7,85 points, hvilket er noget under det normale point-antal. Beskeden pointhøst eller ej; der skal lyde et tillykke til brugeren metzkimetz der formåede at distancere feltet i hvad der har været en svær runde. metzkimetz tog et stort skridt mod sejren da hun gættede overraskelsen i England-Spanien til odds 4,10.

Andenpladsen - og de 300 kr. - går til bat1, der ramte ugens højeste odds i det bulgarske U21-holds sejr over Østrig.

Præmievindere, uge 45

Nr. 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): metzkimetz - 7,85 points

Nr. 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): bat1 - 7,53 points

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede marts-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.