En skidt start blev til en ustabil fortsættelse og en imponerende afslutning - og til sejr i OddsXpert-konkurrencens uge 29.
 
"SwuB" lagde ud med at misse sit mandagstip. Ramte odds 3,25 tirsdag, men skød igen forbi onsdag. Hvorefter han stod med 0,25 point og meget små chancer for at vinde.

Men så tog pokker ved ham. Han ramte plet torsdag, fredag, lørdag og søndag (odds 3,4 for uafgjort i HB Køge-Silkeborg), og den samlede pointsum - 9,55 - var rigeligt til at sikre sig førstepladsen og hovedpræmien på 700 kr (indsættes på en Sportingbet-konto).

Andenpræmien på 300 kr går til "ikaa" der fik 8,5 point efter bl.a. at have ramt Nordsjællands sensationssejr over FCK til odds 6,0.

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.