I en uge med flere store overraskelser og mange uafgjorte kampe var der kamp om topplaceringen i ugekonkurrencen i OddsXpert. Lørdag led Juventus sit første nederlag i den italienske Serie B efter tvangsnedrykningen, hvor den overraskende Mantova-sejr var spottet af ugens vinder.
Med et korrekt tip på Mantova, må man sige at ugens vinder bestemt havde styr på under-hundene i den forgangne uge! Denne overraskende sejr gav "Hundehandleren" et godt forspring inden ugens sidste dag, hvor Osasunas sejr hjemme over Betis satte kronen på værket. I alt ramte "Hundehandleren" 6 ud af 7 spil til totalt 13,18 point. På ugens andenplads finder vi "vimse", som på trods af flere korrekte tip til høje odds, ikke formåede at vippe "Hundehandleren" af pinden.

For sejren belønnes "Hundehandleren" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Månedskonkurrencen

Vi er godt og vel halvvejs i januar måned, hvor sidste uges vinder "landgreen91" fortsat ligger i spidsen i månedskonkurrencen, med et lille hul ned til "sats", "Ludvig" og "fuge". Men der er langt igen og intet er afgjort endnu!

Idag mandag starter en ny ugekonkurrence i OddsXpert, og du kan deltage i konkurrencen her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.