FC Københavns første liganederlag i denne sæson afrundede uge 9 i OddsXpert-konkurrencen. Præmierne på 700 og 300 kr gik til...

Det er yderst sjældent at et fodboldhold går ubesejret gennem en hel sæson. I går var det FC Københavns tur til at løbe ind i muren; efter 19 Superliga-runder i træk uden nederlag tabte Staale Solbakkens løver 0-2 til FC Midtjyllands ulve.

Det resultat var en fjer i hatten for OddsXpert-deltager "gooool" - han fik odds odds 4,75 for det midtjyske ettal og kom dermed op på i alt 16 point i uge 9; nok til en klar førsteplads.

Præmien lyder på 700 kr der indsættes på en konto hos Sportingbet, konkurrencens sponsor.

Nr 2 og vinder af 300 kr blev "dragon" med 14,5 point.

De 402 øvrige deltagere i uge 9 må prøve igen i denne uge.

Præmievindere, uge 9

Nr 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): gooool 16,0 point

Nr 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): dragon, 14,5 point

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.