I OddsXpert konkurrencen er det i og for sig ingen sag at få et par gode træffere i løbet af en uge, men at holde niveauet er vanskeligt. Skal man til tops i uge- eller månedskonkurrencen kræver det at man holder tungen lige i munden, vælger de rigtige spil og håber at vinden blæser den rigtige vej.

I den forgangne uge var der især én bruger der formåede at holde en imponerende præcision. "Pedah" satte i alt fire tegn - og ramte alle fire. Dette endda til en pointsum på 11,25. Dette svarer til en tilbagebetaling på 381%!!
På andenpladsen i denne runde vinder vi "minoskar" som satte et spil på hver af ugens dage. Samlet pointhøst lyder på 10,70 - med en tilbagebetaling på 253% for ugen. Flotte statistikker, men ikke nok til at slå "Pedah" af pinden.

For bedrifterne belønnes "Pedah" og "minoskar" med hhv. 700 og 300 kr. indbetaling på en Sportingbet konto!

Vinderne kontaktes af BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så let deltager du
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge det tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.