Søndag bragte en overraskelse af de helt store, da West Ham på hjemmebane i den engelske Premier League dukkede Manchester United med 1-0. Dette udløste ugens højeste odds, og tog fusen på flere af de førende i ugekonkurrencen.
Selvom temperaturen langsomt daler under frysepunktet i Danmark, må søndag eftermiddag have været en hed oplevelse for "Solstik" som ramte det uafgjorte resultat i det skotske topbrag "The Old Firm". Ugesejren var tæt på, men Reo-Coker ville det anderledes da han sent i anden halvleg skabte overraskelsen og sendte Manchester United og "Solstik" ud i kulden. Dermed gik "lasseriisa" forbi og da ingen af de øvrige konkurrenter kunne lukrere på Real Madrids sejr i søndagens sene kamp kan han krones som ugens vinder.

Med 6 ud af 7 rigtige og totalt 15,10 point vinder "lasseriisa" uge 50 i OddsXpert konkurrencen og belønnes med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Idag, mandag, starter en ny ugekonkurrence i OddsXpert, og du kan deltage her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.