Efter at have kikset sit tip fredag lå "NeverMinds" temmelig langt fra førstepladsen i OddsXpert-konkurrencens uge 35. Men så tog pokker ellers ved hende... Lørdag hentede hun odds 3,6 for Skotlands heroiske pointdeling mod Italien, og søndag gav Camerouns overraskende udesejr i Elfenbenskysten odds 3,25.

Netop den afrikanske VM-kamp afgjorde slaget, eftersom den hidtige etter havde satset på et ettal. Han måtte derfor nøjes med en samlet pointsum på 9,7 - mens "NeverMinds" kunne overtage tronen med 10,3 point.

For førstepladsen i uge 35 får "NeverMinds" indsat 500 DKK på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Hvis DU vil have muligheden for at vinde en præmie, skal du deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - hvor der mandag tages hul på en ny ugekonkurrence og kampen om 500 DKK. Desuden uddeles præmier på hhv. 1500, 1000 og 500 kroner til månedens bedste OddsXperter.

OddsXpert-konkurrencen er gratis og ganske enkel - hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen. Det handler om dygtighed - og om mod...