Uge 29 i OddsXpert-konkurrencen (præmier på 700 og 300 kr): Det kunne være en film i Mumien-trilogien, men er blot top to i ugekonkurrencen...

 

I 2008 udkom den tredje af "Mumien"-filmene - "Mumien: Drage-kejserens grav", men selvom top to i denne uges konkurrence indeholdt både mumier og en drage, så har de to ting intet med hinanden at gøre, og der er heller ikke tale om den fjerde film i rækken.

Vinderen af ugekonkurrencen blev "Mummies", der åbnede ugen skidt med at misse sine tips på de første dage. Derefter blev der dog taget fat og fire pletskud ud af fem i resten af ugen, inkl. odds 5,75 på Breidablik-sejr over Rosenborg krydset i lørdagens Superliga-kamp mellem FCK og OB, sendte "Mummies" til tops med 8,65 points. Ugesejren belønnes med 700 kr. indsat på en Sportingbet-konto.

Det gav et forspring på 1,10 points til nummer to, "dragon", der ligeledes kiksede ugens første to tips, for derefter at kæmpe sig tilbage i konkurrencen via Breidabliks onsdagssejr. 7,55 points blev det til samlet, og andenpladsen belønnes med 300 kr. indsat på en Sportingbet-konto

Præmievindere, uge 29

Nr. 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): Mummies - 8,65 points

Nr. 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): dragon - 7,55 points

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede marts-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.